Η λογική του παραλόγου !

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

star


Μεγαλύτερη προπαγάνδα απ’ αυτή που γίνεται στον Έλληνα, για να νιώσει πολιτισμένος και περήφανος, επειδή θα χτίσει τζαμί στην Αθήνα, δεν έχει υπάρξει… Και στηρίζεται από όλους. Από ΟΛΟΥΣ. Με κάθε τρόπο και κόστος. 
Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, εφαρμόζει το πιο βρώμικο σχέδιο στην Ιστορία της Ελλάδας και όποιος τολμάει να πάει κόντρα βαφτίζεται φασίστας, οπισθοδρομικός ή απλά γραφικός και εξαφανίζεται από το χάρτη. 
Προσέξτε: Οι ίδιοι τύποι που ψήφισαν υπέρ της κατασκευής ενός χώρου λατρείας της πιο σκληρής, της πιο ακραίας θρησκείας στον πλανήτη, αυτής που αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως ζώο αναπαραγωγής και παίρνει το κεφάλι του… αλλόθρησκου για να τρώει πιλάφι και να πηδάει παρθένες στην άλλη ζωή, κατηγορούν όσους αντιστέκονται σε αυτό ως φασίστες! 
Κι όλα αυτά στο όνομα του πολιτισμού και της προόδου… Στο όνομα της Δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού! Της πολιτικής ορθότητας όπως βαφτίζεται το ξεπούλημα της πατρίδας, η ισλαμοποίηση της Ελλάδας και η αλλοίωση του χαρακτήρα ενός έθνους, που εδώ και αιώνες αποτέλεσε το τείχος του πολιτισμού της Ευρώπης έναντι όλων αυτών των φανατικών, που σκορπάνε τον φόβο και τον τρόμο σε όλο τον πλανήτη. 
Το χειρότερο είναι πως κάθε μορφή αντίστασης σε αυτή τη λαίλαπα, δέχεται μαζική επίθεση από ανθρώπους που όχι απλά εξισώνουν τον Χριστιανισμό με τον Ισλαμισμό αλλά κατηγορούν ως Χριστιανοταλιμπάν, όσους μάχονται ώστε η Ελλάδα να μην γίνει Ελλαδιστάν και οι επόμενες γενιές Ελλήνων να συνεχίσουν να είναι ελεύθερες... 
Στην Ελλάδα του 2016 είσαι φασίστας και ρατσιστής άμα βγάλεις τη σημαία στο μπαλκόνι σου αλλά προοδευτικός αν πανηγυρίζεις για το χτίσιμο ενός χώρου που αποθεώνει τον πιο ακραίο θρησκευτικό φανατισμό, στην καρδιά της Ελλάδας! 
Να με συμπαθάτε οι πολιτισμένοι αλλά θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν χωρίς φόβο στην Ελλάδα που μεγάλωσα κι εγώ. Μια Ελλάδα που πληρώνει με το αίμα των Ελλήνων να παραμείνει στο Ευρώ και ταυτόχρονα πληρώνει από την τσέπη της για να γίνει… Τουρκμενιστάν! 

Νίκος Συρίγος

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: