Πως μπορεί ένας τσαρλατάνος να σταθεί δίπλα στον Πλάτωνα , τον Αριστοτέλη , τον Ηράκλειτο και στους υπόλοιπους τιτάνες του παγκόσμιου Ελληνικού πολιτισμού !

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

star
Θαύμα!

Από τη στιγμή που με τις πρακτικές μεθόδους στις οποίες κατέφυγαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν βρέθηκαν οι απαραίτητες λύσεις για τη διάσωση της χώρας μας, θα καταφύγουμε -ως φαίνεται- στην... τηλεπαθητική!

Η νέα υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία αποτέλεσε μία «μεταγραφή-έκπληξη» στο νέο υπουργικό συμβούλιο, μας εξέπληξε με... τις ικανότητές της σε μεθόδους θεραπείας από απόσταση.

Αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελέσει μία άριστη λύση για μια χώρα η οποία βαδίζει στο κενό... Και φυσικά θα μπορούσε να αναλάβει για το καλό της πατρίδας κάποιους «σκληροπυρηνικούς» του εξωτερικού, όπως οι κ.κ. Μέρκελ και Σόιμπλε! Γιατί όχι και τον κ. Ομπάμα ή τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ μετά τις εκλογές!

Το βίντεο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, το οποίο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζει την κα Κονιόρδου επί το έργον: Πρόκειται, θα λέγαμε, για το μεγαλείο του ανορθολογισμού και των αντιεπιστημονικών πρακτικών, στην Ελλάδα του παραλογισμού!

Η πρακτική περιλαμβάνει... καθάρισμα της ενέργειας και προβολή της στο μέρος που πάσχει.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε, τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς. Άλλωστε, οι αναγνώστες μας είναι ιδιαίτερα ευφυείς για να καταλάβουν... πηγή

Έλεος ! Μας κυβερνούν αγύρτες τσαρλατάνοι ! 

star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Unknown είπε...

Είμαστε ακόμα χειρότεροι από την γενιά Ελλήνων της εποχής του Περικλή Γιαννόπουλου. Ένας λαός που έχει αποκοπεί πνευματικά από τους προγόνους του, την παράδοσή του (αυτή είναι η αληθινή ιερά παράδοση), από την ιερή Ελλάδα (κατά τον Ησίοδο). Αυτά που ζούμε, είναι αποτελέσματα μιας μακροχρόνιας πνευματικής παρακμής και σύγχυσης. Και έτσι θα παραμείνει (κατά την άποψή μου), αν θα συνεχίσουν να κυβερνούν μη Έλληνες (ή ανθέλληνες, για να το πω καλύτερα).

Στέλιος.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

¨Έτσι ακριβώς ! Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν .
(Ευριπίδης)