500 επιστήμονες «ξεβρακώνουν» τον Τζ.Σόρος: «Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή» – Είναι ο «νονός» της απάτης!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

star


Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με θέμα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή απέστειλαν και υπέγραψαν 500 διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο «ξεβρακώνουν» τον Τζ.Σόρος. Στην επιστολή των επιστημόνων αναγράφεται και τονίζεται πως «δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα»,όπως αναφέρει το cosmostatus.blogspot.com

 Ένα παγκόσμιο δίκτυο περισσοτέρων από 500 επιστημόνων με γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία στο κλίμα και άλλους σχετικούς τομείς, απέστειλαν στον ΓΓ του ΟΗΕ την Ευρωπαϊκή Κλιματική Διακήρυξη.

Οι επιστήμονες αυτοί είναι οι Εθνικοί Πρεσβευτές των χωρών τους. Στην επιστολή τονίζεται ότι τα γενικά μοντέλα που κυκλοφορούν για το κλίμα πάνω στα οποία βασίζεται η παγκόσμια πολιτική για το κλίμα δεν είναι τα κατάλληλα για τον σκοπό αυτό. Ως εκ τούτου, είναι σκληρό και παράλογο να υποστηριχθεί η σπατάλη τρισεκατομμυρίων με βάση τα αποτελέσματα από τέτοια ανώριμα μοντέλα. Οι σημερινές πολιτικές για το κλίμα άσκοπα, υπονομεύουν σοβαρά το οικονομικό σύστημα, θέτοντας ζωές σε κίνδυνο στις χώρες που δεν έχουν πρόσβαση σε προσιτή (σχετικά φθηνή), συνεχή ηλεκτρική ενέργεια.

 Οι επιστήμονες παροτρύνουν τον ΓΓ του ΟΗΕ να ακολουθήσει μια κλιματική πολιτική βασισμένη στην υγιή επιστήμη, ρεαλιστική οικονομική πολιτική και πραγματικό ενδιαφέρον για όσους βλάπτονται από τις δαπανηρές και περιττές προσπάθειες που ανακοινώθηκαν. Επίσης ζητάνε να τοποθετηθεί η Ευρωπαϊκή Κλιματική Διακήρυξη στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης συνόδου του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

 Οι επιστήμονες καλούν τον ΓΓ του ΟΗΕ να οργανώσει μαζί τους ένα εποικοδομητικό συνέδριο για το κλίμα, υψηλού επιπέδου, με επιστήμονες από όλες τις πλευρές, στις αρχές του 2020. Ο σκοπός του συνεδρίου θα είναι η υλοποίηση της υγιούς και αρχαίας αρχής της υγιούς επιστήμης, που επιβάλλει να ακουστούν πλήρως και με ακρίβεια όλες οι απόψεις.

 Σύμφωνα με τους 500 διακεκριμένους επιστήμονες που απέστειλαν την επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, η επιστήμη του κλίματος δεν θα πρέπει να αποτελεί πολιτικό θέμα. Τα κλιματικά θέματα και οι κλιματικές πολιτικές θα πρέπει να είναι επιστημονικές. Οι επιστήμονες θα πρέπει να εκθέτουν ανοιχτά τις αβεβαιότητες και τις υπερβολές στις προβλέψεις τους για την παγκόσμια υπερθέρμανση.

Οι πολιτικοί θα πρέπει να υπολογίζουν χωρίς πάθος τα πραγματικά οφέλη και τα πραγματικά κόστη των πολιτικών που θα ακολουθήσουν. Τα γεωλογικά αρχεία αποκαλύπτουν πως το κλίμα της Γης μεταβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξής της. Υπήρξαν θερμές και ψυχρές περίοδοι, εξαιτίας φυσικών φαινομένων.

Η μικρή εποχή των παγετώνων, έληξε μόλις το 1850. Επομένως, είναι λογικό να εισέρχεται ο πλανήτης σε περίοδο αύξησης της θερμοκρασίας του. Δεν είναι μόνο οι ανθρωπογενείς παράγοντες που μεταβάλλουν το κλίμα, αλλά υπάρχουν και φυσικά αίτια. Η θέρμανση του πλανήτη δεν συμβαίνει με την ταχύτητα που είχε προβλεφθεί. Ο πλανήτης έχει ζεσταθεί με λιγότερο από τον μισό ρυθμό, από ότι είχε προβλεφθεί.

Ο ανθρωπογενής ρυθμός που προκαλεί θέρμανση στον πλανήτη είναι λιγότερος από τον μισό. Αυτό μας διδάσκει πως ουσιαστικά δεν αντιλαμβανόμαστε την κλιματική αλλαγή. Η κλιματική πολιτική βασίζεται σε ανεπαρκή μοντέλα υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Τα μοντέλα του κλίματος έχουν πολλές αδυναμίες και δεν πρέπει να αποτελούν εργαλεία πολιτικής. Τα μοντέλα υπερβάλλουν για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τις εκπομπές CO2.

Επιπρόσθετα, τα μοντέλα αγνοούν το γεγονός πως ο εμπλουτισμός της ατμόσφαιρας με CO2 είναι ευεργετικός. Οι 500 επιστήμονες τονίζουν πως το CO2 αποτελεί τροφή για τα φυτά, που αποτελούν τη βάση της ζωής στη Γη. Το Co2 τονίζεται πως δεν αποτελεί ρύπο. Είναι απαραίτητο για τη Γη. Η φωτοσύνθεση αποτελεί ευλογία. Η αύξηση των επιπέδων του CO2 είναι ευεργετική για τη φύση και βοηθά τη Γη να γίνεται πιο πράσινη. Το περισσότερο CO2 στον αέρα προωθεί την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας.

Είναι επίσης καλό για τη γεωργία, αυξάνοντας τις αποδόσεις της καλλιέργειας παγκοσμίως. Η παγκόσμια θέρμανση δεν έχει αυξήσει τις φυσικές καταστροφές, τονίζεται από τους 500 ειδικούς επιστήμονες. Δεν υπάρχει στατιστικό στοιχείο που να υποδεικνύει πως η θέρμανση του πλανήτη έχει εντείνει τους τυφώνες, τις πλημμύρες, τις ξηρασίες και παρόμοιες φυσικές καταστροφές, ή να τις έχει κάνει πιο συχνές.

 Τα μέτρα μετριασμού του CO2 είναι εξίσου επιζήμια και δαπανηρά, υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Για παράδειγμα, οι ανεμογεννήτριες σκοτώνουν τα πουλιά και τις νυχτερίδες, και οι φυτείες φοινικέλαιου καταστρέφουν τη βιοποικιλότητα των τροπικών δασών. Η πολιτική πρέπει να σέβεται τις επιστημονικές και οικονομικές αλήθειες λένε οι επιστήμονες. Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα.

Για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχει λόγος για πανικό και συναγερμό. Οι 500 επιστήμονες τονίζουν πως είναι κάθετα αντίθετοι στην επιζήμια και μη ρεαλιστική πολιτική των μηδενικών εκπομπών CO2 που προτάθηκε για το 2050. Εάν έρθουν στο προσκήνιο καλύτερες προσεγγίσεις, υπάρχει άπλετος χρόνος για να υιοθετηθούν. Ο σκοπός της διεθνούς πολιτικής θα πρέπει να είναι η παροχή αξιόπιστης και φθηνής ενέργειας συνεχώς και για ολόκληρο τον πλανήτη.

 Αλήθεια, γιατί ο ΟΗΕ και όλοι όσοι πιστεύουν στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή που θα καταστρέψει τον πλανήτη, αρνούνται την τέλεση ενός επιστημονικού συνεδρίου όπου θα ακουστούν όλες οι επιστημονικές απόψεις και όλα τα επιστημονικά δεδομένα; Γιατί όποιος δεν αποδέχεται την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή βαφτίζεται «αρνητής» και ρίχνεται στην πυρρά της ιερής εξέτασης σαν να βρισκόμαστε στον μεσαίωνα και όχι στον εικοστό πρώτο αιώνα;

Μήπως όσοι πασχίζουν να πείσουν την ανθρωπότητα για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή και την «αναγκαιότητα» των μηδενικών εκπομπών CO2 έχουν υιοθετήσει φασιστική συμπεριφορά έναντι όλων των υπολοίπων που δεν πιστεύουν πως ευθύνεται ο άνθρωπος; Είναι καιρός οι φασίστες της ΝΤΠ να αποδεχτούν τη Δημοκρατία και να προσέλθουν σε διάλογο με όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική τους, για όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα.

 Ο καθηγητής στο γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας Σταύρος Αλεξανδρής μιλώντας στον 98.4 καυτηρίασε το γεγονός της απόλυτης σιωπής από τα ΜΜΕ γύρω από το περιεχόμενο της επιστολής 500 κορυφαίων επιστημόνων προς το ΓΓ του ΟΗΕ με την οποία εμφανίζουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή της κρατούσας Διεθνώς για Κλιματική κρίση.



 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Με ένα άρθρο καταπέλτη, η Αμερικανική εφημερίδα Washington Times αποκαλύπτει τον ρόλο του George Soros στην λεγόμενη κλιματική αλλαγή. Στο άρθρο της εφημερίδας Washington Times αναφέρεται ότι η σκοτεινή οργάνωσή του με τίτλο Open Society βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση ψεμάτων και ύποπτων ενεργειών εντός και εκτός ΗΠΑ. 

Μεταξύ αυτών η χρηματοδότηση με 33 εκατομμύρια δολάρια της Black Lives Matter, που αντί να βοηθά τους μαύρους των ΗΠΑ, ουσιαστικά δημιουργεί ρατσιστικές εντάσεις. Στο άρθρο τονίζεται η χρηματοδότηση από τον George Soros της εκστρατείας εκφοβισμού μέσω της απάτης της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Όπου υπάρχει καταστροφολογία υπάρχει και ο George Soros, αναφέρεται στο άρθρο.

 Ο ιστότοπος DC Leaks που δημοσιεύει e-mail των ηγετών του κόσμου που κανείς τους δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν, δημοσίευσε αποδείξεις πως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore έλαβε μέσα σε 3 χρόνια 30 εκατομμύρια δολάρια από το ίδρυμα Open Society του George Soros, για να προωθηθεί η προστασία του περιβάλλοντος μέσω «μαθημάτων» προς το Αμερικανικό κοινό, ώστε να μπει στον δρόμο της μείωσης των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Στο άρθρο της Washington Times αναφέρεται πως μπορεί ο Al Gore να μην εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ το 2000, κατάφερε όμως να γίνει «μετεωρολόγος» που προέβλεψε μόνο ένα πράγμα: την κλιματική καταστροφή.

 Στο βιβλίο και την ταινία που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο «μια άβολη αλήθεια» ο Αλ Γκορ προειδοποιούσε για τα επικίνδυνα δεινά που έρχονταν για τον ανθρώπινο πολιτισμό από την ανθρωπογενή παγκόσμια υπερθέρμανση. Ο τυφώνας Κατρίνα χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα για το τι θα αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όταν θυμώνει την φύση. Παρά την αύξηση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, από τον τυφώνα Κατρίνα και για 130 μήνες, καμία σημαντική καιρική καταστροφή δεν έπληξε τις ΗΠΑ.

 Ο Αλ Γκορ έγραφε στο βιβλίο του πως αναμενόταν το λιώσιμο των πάγων και η αποκοπή ενός τεράστιου παγόβουνου στην Ανταρκτική, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της στάθμης της θάλασσας κατά 6 μέτρα, κάτι που θα βύθιζε πολλές παραλιακές πόλεις και νησιά. Μέχρι σήμερα, τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί…

 Μάλιστα, στην Ανταρκτική σταμάτησε να καταγράφεται αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ από το 1998 η θερμοκρασία της μειώνεται. Οι επιστήμονες μελέτησαν το κλίμα της γης και διαπίστωσαν πως 115.000 χρόνια πριν, η παγκόσμια θερμοκρασία ήταν υψηλότερη από ότι είναι σήμερα, ενώ η στάθμη της θάλασσας ήταν 6 με 9 μέτρα υψηλότερα από ότι σήμερα.

 Φυσικά δεν υπήρχε χρήση πετρελαίου και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 115.000 χρόνια πριν… Στο άρθρο της Washington Times αναφέρεται πως οι τρομακτικές προβλέψεις για το παγκόσμιο κλίμα που έκανε ο Αλ Γκορ, έχουν πέσει στο κενό.

 Σε δημοσκόπηση του YouGov αναφέρεται πως μόνο το 9,2% των Αμερικανών θεωρεί την παγκόσμια υπερθέρμανση ως κάτι για το οποίο ενδιαφέρεται. Τα εκατομμύρια του George Soros μέσω του Al Gore δεν κατάφεραν να πείσουν τους Αμερικανούς για την «κλιματική αλλαγή». Για την αλλαγή του κλίματος ευθύνονται πολύ περισσότερα πράγματα από την απλουστευμένη άποψη περί άπληστων ανθρώπων που κερδοσκοπούν.

 Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα περιοδικό φυσικό φαινόμενο που έχει αποδειχτεί από τους ειδικούς επιστήμονες.
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: