Μπράβο στο παλικάρι

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

star

Αρνήθηκε ο Νίκος Νιόπλιας τον διορισμό του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του Ηρακλείου καθώς όπως είπε στη νομάρχη Βαγγελιώ Σχοιναράκη δεν ήθελε να να γίνει βάρος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και στους ενδεχόμενους συναδέλφους του διότι έχει επιλέξει τον να ακολουθήσει την καριέρα του προπονητή.



Όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Η Πατρίς», ο προπονητής της εθνικής Ελπίδων διορίστηκε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου όπως προβλέπει η νομοθεσία για την μοριοδότησή του ως επιτυχημένος ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος, όμως, αρνήθηκε τη θέση καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει επιλέξει άλλη καριέρα και δεν θέλει να επιβαρύνει τη Νομαρχία.


Η νομάρχης Βαγγελιώ Σχοιναράκη, με την οποία συναντήθηκε την Τετάρτη (4/11) και ήταν παρών ο πρώην συμπαίκτης του και αντινομάρχης Μανώλης Πατεμτζής, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης: «Είχαμε μια συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια, προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, συνάντηση η οποία δημιουργεί ελπίδες όταν βλέπει κανείς ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που είναι στολίδι για το νομό Ηρακλείου και βεβαίως για την αθλητική οικογένεια.

Οι υποχρεώσεις του ως προπονητή στην Εθνική Ελπίδων είναι πολλές, ο τόπος έχει ανάγκη να υπάρχουν τέτοιοι προπονητές με ήθος το οποίο δεν είναι της «βιτρίνας» και του «φαίνεσθαι» αλλά ήθος που είναι πράξη ζωής και λειτουργία στην καθημερινότητα, είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική διαδρομή.

Με ενημέρωσε ότι δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση η απουσία του από τις υποχρεώσεις του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να γίνουν βάρος για άλλους εργαζόμενους. Έτσι λοιπόν, και με αυτή την έννοια δεν θα ήθελε να διοριστεί ως εργαζόμενος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου αφού δεν θα μπορεί σε συνεχή βάση να βρίσκεται εδώ».

Η κ. Σχοιναράκη μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια για τον κ. Νιόπλια και προσέθεσε: «Αυτό δείχνει ότι ο Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει να είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα αδαμάντινο και είναι σημαντικό που έχει επιλέξει η ζωή του να συνεχιστεί στο Ηράκλειο, τιμώντας την πόλη μας και την Κρήτη, παρότι κατάγεται από την Κοζάνη και παράλληλα είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί μας για ό,τι χρειαστούμε στο νομό Ηρακλείου».

Απο:  cosmo.gr


Αρχική σελίδα
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: