Λίγος χρόνος έμεινε για να σκάσει η βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

star

Είχα πει σε παλαιότερο post πως  το 2010 είναι επικίνδυνη χρονιά για την Ελλάδα   και ακόμα παλαιότερα πως  μας κυβερνούν προδότες  . Και όπως δείχνουν τα πράγματα επιβεβαιώνομαι απολύτως .  Η προσφώνηση της Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια κατά την ορκομωσία του τα λέει όλα . Ας την θυμηθούμε :

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης , τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης ,της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη , τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης »
Εδώ και λίγο καιρό τα βιώνουμε όλα αυτά . Μόλις προ μηνός ο Παπανδρέου μας είπε  πως κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία .
Διαφαίνεται λοιπόν πως όλα είχαν σχεδιαστε'ι και μελετηθεί  χρόνια πριν και οι Ελληνικές κυβερνήσεις συμμετείχαν σ΄αυτο και δώσαν την συγκατάθεσή τους για την καταστροφή της πατρίδας μας ! 
Ερωτώ λοιπόν  ... είναι έτσι ;  Αν δεν είναι τότε η απάντηση στα ερωτήματα παρακάτω θα είναι καταφατική .
  •  θα πληρώσουν οι μεγαλοκαρχαρίες που θησαύρισαν και θησαυρίζουν ακόμη εις βάρος του Ελληνικού λαού , μιζάρωντας τους δοσίλογους  υπουργούς  για να παίρνουν δημόσια έργα σε τιμές πολλαπλάσιες του πραγματικού κόστους ;
  •  θα φέρουν νόμο για το πόθεν έσχες των βουλετών και ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων ;
  • θα πληρώσει φόρο η εκκλησία ;
  • θα τιμωρηθεί επιτέλους κανείς πολιτικός γιά την κατάντια αυτής της χώρας ;
  • θα προχωρήσει  η Ελλάδα σε άντληση πετρελαίου και εν γένει σην εξαγωγή του ορυκτού πλούτου της (ουράνιο , χρυσό , σπάνιες γαίες κλπ) ;
  • θα πληρώσουν οι τράπεζες απ΄ τα υπερκέρδη που ΄κάναν αφαίμαξη  από τον Ελληνικό λαό ;
Νομίζω όμως πως τις απαντήσεις τις ξέρετε ... ΟΧΙ !!! Πάλι εμείς θα πληρώσουμε ...
Ετοιμαστείτε λοιπόν... το 2010 μόλις μπήκε και αυτό που δεν έγινε ακόμη (επίσημα τουλάχιστον) είναι η παράδοση της εδαφικής μας κυριαρχίας .
Ένα θερμό επισόδειο στο Αιγαίο , κάποια προβοκάτσια απο ξένες μυστικές υπηρεσίες και το φιτίλι θα ανάψει . Απλά να το περιμένετε ...
 
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: