Όλα για ένα στοίχημα !!!

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

star
Αυτός προσπαθεί για την Ελλάδα ;


Πιστεύει κανείς πως ο Γιωργάκης προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα ; Πως ; Εκτοξεύοντας το δημόσιο χρέος στα 500 δις ευρώ ; Όχι αγαπητοί μου ! Θέλει να καταστήσει αδύνατη την εξόφληση του χρέους ούτως ώστε σε μερικά χρόνια η εδαφική κυριαρχία μας να πάψει να υφίσταται . Αυτός είναι ο σκοπός των αφεντικών του και τις οργάνωσης που υπηρετεί (λέσχη Μπίλτεμπερκ) .

Σας λένε τίποτε αυτά τα ονόματα :



Κώστας Καραμανλής, Θόδωρος Πάγκαλος, Άννα Διαμαντοπούλου, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Μητσοτάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Τσούκαλης, Στέφανος Μάνος, Γεράσιμος Αρσένης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάγκος Πεσμαζόγλου, Κώστας Καρράς, Γιώργος Δαυίδ, Αλέξης Παπαχελάς, Μιχάλης Περατικός, Ελένη Βλάχου,Γιώργου Δαβίδ, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, Ζαν Κλοντ Τρισέ .
Σαφώς και σας λένε ! Ξέρετε όμως πως είναι όλοι μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ !
Μην περιμένετε λοιπόν βοήθεια από αυτούς .

Να περιμένετε όμως να μας πάρουν τα πάντα ... πετρέλαιο , χρυσό , ουράνιο , σπάνιες γαίες , όλες τις υποδομές της χώρας ... Το ίδιο θα κάνουν και σε άλλες χώρες , Πορτογαλία , Ισπανία , Γαλλία , Ιταλία , Αγγλία , Γερμανία κλπ και σε βάθος χρόνου μιας πενταετίας (ίσως και νωρίτερα) θα οδηγήσουν τα πράγματα στον αναπόφευκτο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο .

Αυτός είναι και ο κυρίαρχος σκοπός αυτής της μισάνθρωπης εβραϊκής ράτσας . Και όλα αυτά για ένα στοίχημα . Αφού κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο ανά τον κόσμο , αφού κατάφεραν να ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο , αφού κατάφεραν να ελέγχουν την κοινή γνώμη μέσω των δικών ελεγχόμενων ΜΜΕ , αφού εν τέλει κατάφεραν να αποκτήσουν κάθε υλικό αγαθό και να αλλοιώσουν όλες τις ηθικές αρετές του ανθρώπου και αφού δεν υπάρχει άλλος στόχος προς επίτευξη έβαλαν στοίχημα πως θα οδηγήσουν την οικουμένη στην διχόνοια και τελικά στον αφανισμό .
Θα οδηγηθούμε μεθοδικά σε προσωπικές διαμάχες θα επεκταθούν αυτές σε ταξικές διαμάχες , στην συνέχεια προβοκατόρικα θα ενταθούν οι σχέσεις των γειτονικών κρατών και τελικά στο σημείο μηδέν θα εμπλακούν οι μεγάλες δυνάμεις δήθεν να επιβάλλουν την ειρήνη εξαφανίζοντας τα 6 από τα 7 δις ανθρώπων του πλανήτη .

Και όλα αυτά για ένα στοίχημα !!! Τον απόλυτο έλεγχο του πλανήτη , την παγκόσμια κυριαρχία .

ΥΓ. Θα τα δείτε ένα ένα να συμβαίνουν ... κρατήστε αυτήν την ανάρτηση και να με θυμηθείτε .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: