Ο αμοραλισμός έχει ταυτότητα και πατρίδα : τους Εβραίους και το Ισραήλ .

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

star
Προωθείται η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα δηλώνει το Ισραήλ

Ένα τμήμα του φορτίου της ανθρωπιστικής βοήθειας που μετέφερε ο διεθνής στολίσκος, που δέχθηκε επίθεση τη Δευτέρα από ισραηλινούς καταδρομείς, έχει προωθηθεί οδικώς στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ισραηλινός εκπρόσωπος.

«Το φορτίο ενός από τα έξι πλοία εκφορτώθηκε πλήρως και μεταφέρθηκε προς την Λωρίδα της Γάζας με μία φάλαγγα οκτώ φορτηγών, μέσω του μεθοριακού σταθμού του Κερέμ Σαλόμ», τόνισε ο ταγματάρχης Γκι Ινμπάρ.

«Το φορτίο αποτελείται κατά βάση από ιατροφαρμακευτικό υλικό, αναπηρικά καροτσάκια και τρόφιμα», τόνισε ο ίδιος. «Μία δεκάδα από άλλα φορτηγά πρόκειται να διασχίσει απόψε το Κερέμ Σαλόμ, επίσης με ιατρικά υλικά και τρόφιμα», πρόσθεσε.



Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η εκφόρτωση της υπόλοιπης ανθρωπιστικής βοήθειας, που μετέφεραν τα πλοία του στολίσκου με κατεύθυνση τη Γάζα, πρόκειται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας μιλούσαν για 10.000 τόννους βοήθειας, που αποτελείται κυρίως από ιατρικό υλικό, φάρμακα, προκατασκευασμένες κατοικίες, παιγνίδια και χρωματιστά μολύβια για τα παιδιά.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν θα σχολιάσω τα ανθρώπινα σκουπίδια ...
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: