Ο υπερευαίσθητος αθλητικός δικαστής συνέλαβε τον διευθυντή της βορειοελλαδίτικης αθλητικής εφημερίδας "metrospor" αλλά όχι τον διευθυντή της Αθηναϊκής " η ΠΡΑΣΙΝΗ" !

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

star


Εξαιτίας του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας μετά από τον αγώνα Φενέρμπαχτέ - ΠΑΟΚ όπου έγραφε "Προκριθήκαμε και σας δείραμε"

Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα ο γνωστός αθλητικός συντάκτης συνελήφθη χθες βράδυ με την διαδικασία του αυτοφώρου καθώς το πρωτοσέλιδο που είχε και φωτογραφίες από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων θεωρήθηκε ότι υποκινεί την βία. Στο πρωτοσέλιδο όπως βλέπετε απεικονίζεται νεαρός με την φανέλα του ΠΑΟΚ να πετροβολεί νεαρούς που φορούν τις φανέλες της Φενέρμπαχτσέ και είχε τίτλο "Η σφραγίδα του ΠΑΟΚτσή στην Πόλη"



πηγή

Δύο μετρα και δύο σταθμά ! Αν αυτό είναι ισονομία ή δικαιοσύνη εγώ είμαι αστροναύτης ! Εκτός αυτού η φράση "Προκριθήκαμε και σας δείραμε" δεν προτρέπει κανέναν να κάνει χρήση βίας σε αντίθεση με την φράση "ΚΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" της πράσινης εφημερίδας του Αθηναϊκου τύπου που προστάζει τον αναγνώστη σε χρήση βίας και κατοστροφών . 

Το θέμα όμως πιθανόν να έχει άλλες προεκτάσεις , όπως επι παραδείγματι να φιμώσουν ή να πιέσουν την διοίκηση της metrospor να αμβλύνει την κριτική της στο Αθηναϊκό αθλητικό κατεστημένο . Θα δούμε τις επόμενες μέρες το τι μέλλει γενέσθαι
Ένα είναι σίγουρο ... ο Πετρουλάκης δεν είναι οσφυοκάμπτης ... λάθος πόρτα χτύπησαν ...
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: