ΚΛΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣ "ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

star
 (Αν αληθεύει είναι πραγματικά συγκλονιστική είδηση ! )


 Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη (προκαταρκτική εξέταση) για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες θα κληθούν υποχρεωτικά (αν δεν έχουν ήδη κληθεί) να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν. Και γι αυτό, τίθεται ήδη μείζον -ηθικό κατ` αρχήν- θέμα νομιμότητας λειτουργίας της Βουλής με "βουλευτές" και μελών της Κυβέρνησης υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία. 
Τον λόγο έχει πλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την διάλυση της Βουλής και για να επουλώσει το ήδη τρωθέν κύρος του, λόγω της απαραδέκτου μέχρι σήμερα σιωπής και αδράνειάς του στον συντελούμενο αφανισμό της χώρας. Κι αν κι αυτός σιωπήσει, οφείλουμε ως Λαός να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120  του Συντάγματος
Εδώ είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.

Δημ. Αντωνίουstar

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: