Χημειοθεραπείες ή εναλλακτική ιατρική ?

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

star

Burzynski : είναι η ιστορία ενός βιοχημικού γιατρού με διδακτορικό δίπλωμα , ονομάζεται Δρ Stanislaw Burzynski και είναι αυτός ο οποίος κέρδισε τη μεγαλύτερη και ίσως την πιο περίπλοκη και ενδιαφέροντα νομική μάχη κατά του Food & Drug Administration στην αμερικανική ιστορία .

Οι νικηφόρες μάχες του με την Ηνωμένες Πολιτείες επικεντρώθηκαν γύρω από την πίστη του Δρ Burzynski's και τη δέσμευση για τα γονίδιο-απευθυνόμενα φάρμακα καρκίνου που ανακάλυψε στη δεκαετία του '70 ΄, αποκαλούμενη Antineoplastons, την οποία έχει ολοκληρώσει αυτήν την περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να εφαρμόσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης .





Όταν η θεραπεία Antineoplastons εγκριθεί , θα χαρακτηριστεί ως η πρώτη περίπτωση στην ιστορία που ένας επιστήμονας, όχι μια φαρμακοβιομηχανία, θα τηρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και διανομής φαρμάκου .

Το Antineoplastons είναι αρμόδιο για τη θεραπεία μερικών από τις πιό ανίατες μορφές τελικού καρκίνου.

Μια μορφή καρκίνου εγκεφάλου παιδικής ηλικίας δεν έχει θεραπευτεί ποτέ πριν σε οποιαδήποτε πειραματική κλινική δοκιμή στην ιστορία της ιατρικής. Το Antineoplastons έχει τις πρώτες θεραπείες στην ιστορία. [ PubMed 2003 ] [ PubMed 2006 ]

πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: