Δεν γαμιέσαι πρωί πρωί ...

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

star
Αυτό είπε σ΄έναν δημοσιογράφο που τόλμησε να τον ρωτήσει κάτι ..."πρωί πρωί"!



Όμως δεν έγραψα γι΄αυτό την επικεφαλίδα στην ανάρτηση. Είπε ο Πάγκαλος : «Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή». και επίσης : «Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν (σ.σ. και του λένε να διαφθείρουν το κράτος!!!Ηθελα να ξέρω αν την κόρη του την συγκαταλέγει ανάμεσα στους "κοπρίτες" του δημοσίου αφού σύμφωνα με τον ίδιο , ήταν και είναι κι αυτή δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα διορίστηκε τρείς φορές  : "Η κόρη μου προσελήφθη νομίμως στο βουλευτικό μου γραφείο και δουλεύει σήμερα στην χορωδία του Δήμου Αθηναίων ως λυρική τραγουδίστρια ..." λες και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του δημοσίου προσελήφθησαν παράνομα . (Εσύ ρε Παγκαλε και το συνάφι σου τους διορίσατε , για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους)



Κοπρίτης λοιπόν η Αριάνδη Πάγκαλου ;

Βεβαια δεν σταμάτησε τις μαλακίες εκεί ο Πάγκαλος , τι διάλο ... πως θα μπορούσε άλλωστε !Είπε λοιπόν τα εξής κολακευτικά για τους Ελληνες του ΄21 : «Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του ’21, ήταν ένα μάτσο αδαών χωριατών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά. Γι αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την Απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας»

Αναρωτιέμαι κι εγώ ο αδαής ... πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ρε γελοίε ,ανασεισίφαλε Πάγκαλε ...
Δείτε το σχετικό όλο βίντεο από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης



Τι θα περίμενε όμως κανείς από τον απόγονο του  δωσίλογου δικτάτορα Θεόδωρου Παγκαλου ;
Θα περίμενε βεβαίως να πεί και το καθαρά χουντικό απόφθεγμα : «Οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης ταυτίζονται με όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων» και πιστεύει ότι  «η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές και όσοι διαμαρτύρονται δεν μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα».
 

Ο λαός Πάγκαλε δεν ξεχνά ... γι΄αυτό αντε γαμήσου ...βράδυ βράδυ !
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: