Πρόγραμμα Δούρειου Ίππου ( trojan ) μόλις ανοίξετε μία από της σελίδες του Κ.Ι.Σ. ( Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο)

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

star

Προσπάθησα σήμερα να επισκευτώ την σελίδα του Κ.Ι.Σ. ( http://www.kis.gr/ ) και εξεπλάγην "ευχάριστα" . Ευχάριστα διότι περίμενα πως μετά από τόσες "αντισιμιτικές" αναρτήσεις θα με περίμεναν στην γωνία .
Δεν γνωρίζω βέβαια αν αυτό συμβαίνει με τον κάθε επισκέπτη της σελίδας τους . Η υπόθεση έχει ως εξής : με το που ανοίγεις την σελίδα τους (αν δεν έχεις κάποιο καλό anti virus ) κάνεις αυτόματη λήψη κάποιου προγράμματος που περιέχει trojan .

Δείτε το σε μεγένθυση


 Ευτυχ'ως το kaspersky είναι πολύ καλό πρόγραμμα προστασίας και μετά τον εντοπισμό μπλοκάρισε την λήψη και πιθανόν την εγκατάσταση του trojan .


Σε μεγένθυση


Να είστε προσεκτικοί με τους λεπροφόρείς μισάνθρωπους εβραίους . Αν δεν έχετε καλό anti virus μην ανοίγετε την σελίδα τους . Να την αποφεύγετε σαν να έχει λέπρα ...

Τα trojan κρύβουν μέσα τους κακόβουλο κώδικα ο οποίος μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή. Εξωτερικά μοιάζουν με προγράμματα τα οποία εκτελούν χρήσιμες λειτουργίες, είναι ενδιαφέροντα και δίνουν την εντύπωση στον χρήστη ότι είναι ακίνδυνα. Όταν όμως ο χρήστης εκτελέσει αυτό το πρόγραμμα, τότε ενεργοποιείται ο κακόβουλος κώδικας με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να μολυνθεί. Συνήθως αποτέλεσμα της μόλυνσης από δούρειο ίππο είναι η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος που επιτρέπει σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον μολυσμένο υπολογιστή ... σε αρχεία , κωδικούς , λογαριασμούς τραπεζών κλπ .

Θα περιμένω τις εντυπώσεις σας ...


star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: