Γερμανός πρώην πρέσβης στα Σκόπια λέει πως η Μακεδονία δεν ήταν ποτέ Ελληνική πριν το 1912 !

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

star

Ανιστορήτες και προκλητικές δηλώσεις βασισμένες στη Σκοπιανή  προπαγάνδα άπο τον πρώην Γερμανο πρεσβή των Σκοπίων σε συνέντευξη του από το σκοπιανό κανάλι A1.
Ο γραφικός και δήθεν σοβαροφανής πρώην Γερμανός πρέσβης των Σκοπίων Hans-Lothar Steppan σε συνέντευξή του δήλωσε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν κατείχε Μακεδονικές περιοχές και ότι η Θεσσαλονίκη και οι ανάλογες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας δεν υπήρξαν ποτέ Ελληνικές πριν το 1913-1912 !!
Δήλωσε ότι η Ελλάδα απέκτησε την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές της σημερινής βόρειας Ελλάδας με την βια κατά τους Βαλκανικούς πολέμους και οτι δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική Μακεδονία, ούτε στην αρχαία εποχή, ούτε στην βυζαντινή, αλλά ούτε και στην Οθωμανική εποχή !

Μας λέει ο πανύβλακας αυτός πως μελέτησε την ιστορία και κατέληξε στα παραπάνω συμπεράσματα !
  Δεν θα αναφερθώ στην αρχαία Ελλάδα ... εκεί τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα ... Θα αναφερθώ στην νεότερη ιστορία , στα 1827 ...


Δείτε το σχετικό βίντεο με τον ηλίθιο γερμανό πρέσβη ... μίσθανο όργανο του Σόρος ...Προφανώς ο σαχλαμαράκιας αυτός δεν διάβασε το παρακάτω έγγραφο που λέει ξεκάθαρα  πως οι Μακεδόνες έλαβαν μέρος στην Ελληνική εθνοσυνέλευση του 1827 για την οφέλειαν της πατρίδος , και του έθνους.
Πώς έλαβαν μέρος αν δεν ήταν Έλληνες ρε γερμανικό γουρούνι ; Πως ; Άνοιξε τα στραβά σου και διάβασε ...
"Επειδή επληρωφωρήθημεν, ότι η συνέλευσις, αρχίζει και γίνεται, έκρίναμεν εύλογον και ημείς, τα μακεδονο-ολυμπιακά άρματα ινα συναγωνισθήτε καί η εκλαμπρότης σας, μαζύ μέ τον Σούτσον εις την συνέλευσιν προς ωφέλειαν της πατρίδος και τού έθνους καί σας έχωμεν πληρεξουσίους, στό να παραστήσετε στας παραμικράς μας εκδηλώσεις" ...

Το έγγραφο προέρχεται από την Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Αθηνών (Συλλογή Ιω. Κωλέττη).
Κάποια στοιχεία για την ανάρτηση τα είδα εδώ
star

3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

youtube---Kiro Grigorov:We are Slavs.
KAI
Who tried to kill Grigorov?

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Hi - I am really glad to discover this. great job!

East είπε...

Ακολουθούμε λάθος πολιτική στο Σκοπιανό.

Το Σκοπιανό δεν είναι πρόβλημα, αλλά πλεονέκτημα για εμάς.

Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί, που δεν αισθάνονται Σλάβοι αλλά απόγονοι Ελλήνων.

Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 100 χρόνια, την εποχή των "εθνογεννέσεων" στα Βαλκάνια. Οι άνθρωποι αυτοί επειδή ήταν Σλαβόφωνοι φοβόντουσαν να δηλώσουν Έλληνες(ύστερα από ότι είχε γίνει με τους Σλάβους θα τους απορρίπταμε), όμως δεν θέλαν σε καμία περίπτωση να δηλώσουν Σλάβοι-Σέρβοι-Βούλγαροι κτλ, γι'αυτό δηλώναν "Όρτοντοξ Ματσεντόνσκι"(Που φυσικά μετά λόγω Αθείας του κομμουνισμού έμεινε σκέτο "Ματσεντόνσκι").

Ένα άλλο παράδειγμα Σλαβόφωνων που δεν αισθάνονται Σλάβοι, είναι οι Πομάκοι. Οι Πομάκοι, που είναι εκσλαβισμένοι και εξισλαμισμένοι Θράκες, μιλούν ίδια γλώσσα με τους Βούλγαρους, όμως δεν αισθάνονται ούτε Σλάβοι ούτε Τούρκοι.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να χαρίσει τα Σκόπια και τους Σκοπιανούς στους Σλάβους, ούτε στον Αλβανικό και Βουλγαρικό εθνικισμό.

Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει τους Σκοπιανούς, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο των Σκοπίων θέλει να ξαναγίνει Έλληνας. Έτσι, σε 10 χρόνια τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.

Επίσης οι Βλαχόφωνοι των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι Λατινόφωνοι Ρωμιοί, που επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Και οι αλβανοί των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί, που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες, και επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Ομοίως και οι Τσιγγάνοι-ΡΟΜ(=Ρωμιοί).

Τα Σκόπια ανήκουν στον Ελληνισμό.