Μαζί τα φάγαμε Πάγκαλε ; Εντάξει ! Τα δύο αμούστακα παληκαράκια της ομάδας ΔΙΑΣ όμως τα σκοτώσατε εσείς όλοι !

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

star

Ναι ρε ανευθυνουπεύθυνοι κηφήνες , εσείς τους σκοτώσατε διότι στείλατε δύο αμούστακα εικοσιδυάχρονα ,ανεκπαίδευτα παιδάκια ,που ακόμα έπαιζαν με το play station , να κάνουν μιά δουλειά που ακόμη και άντρες με χρόνια στην υπηρεσία φοβούνται να κάνουν .

Ναι ρε κερατάδες , εσείς τους σκοτώσατε διότι κάνατε την Ελλάδα λημέρι δολοφόνων και εγκληματιών , αφήνοντας να περάσουν τα σύνορα όλα τα αποβράσματα των γειτονικών κρατών ... δήθεν οικονομικοί μετανάστες ...θα τους κάνετε και Έλληνες , γαμώ τα υπουργεία σας ...


Ναι ρε χοντρομαλάκες , εσείς του σκοτώσατε διότι δεν τους προμηθεύεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό ... άσε που στην προκειμένη περίπτωση τον αγοράζουν από την τσέπη τους με τα 800 ευρώ (!!!) που τους δίνετε .

Και τολμάτε ρε θρασίμια σήμερα  να εκφράσετε  τον αποτροπιασμό σας ; Τολμάτε ρε γομάρια να κοροϊδεύεται τους τραγικούς γονείς των παλικαριών που , μη γνωρίζοντας τι κίνδυνο διατρέχουν , με αυθορμητισμό και αυταπάρνηση έπεσαν στο καθήκον ; Τολμάτε ρε καθίκια να μιλάτε κιόλας ; Τι άλλο θα πείτε στους γονείς των παιδιών ρε ; Θα τους δώσετε μια σημαία ( την οποία έτσι κι αλλιώς την έχετε χεσμένη )  ένα παράσημο (απ΄αυτά που πουλάνε στα περίπτερα) , έναν ωραίο επικήδειο και καθαρίσατε ;

Το μόνο που πρέπει να τους δώσετε ρε ανίκανα καθάρματα είναι η παραίτησή σας . Ίσως έτσι απαλύνετε τον πόνο τους ... 

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς των ηρωικών λεβεντόπαιδων

ΥΓ. Κάντε μου μήνυση για εξύβριση ... θα το χαρώ πολυ ...

 ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ Ιωάννης, 23 ετών --- ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, 22 ετών

############################################

Ακολουθεί ένα γράμμα που έστειλε μέλος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και δημοσιεύτηκε στο prassia-eyrytanias.blogspot.com

ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ…,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ……..ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ , ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ …ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝΕ…Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-400 ΕΥΡΟ!ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ?
ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ?Η ΥΠΟΤΗΠΩΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ....ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ…ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ,ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΤΑΦΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ (ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ….(ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!”
ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ
Ελπίζουμε μετά το σημερινό μακελειό κάποιοι να πάρουν σοβαρά αυτά που γράφει ο Αστυνομικός της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ».

Υ.Γ. : Έστω και την ύστατη ώρα ας αντιδράσουμε δυναμικά, είναι καθήκον μας απέναντι σε αυτά τα παιδιά που κάποιοι για σκοπιμότητες και μικροπολιτικές τα έστειλαν στον ουρανό πριν προλάβουν να ΄΄ΖΗΣΟΥΝ΄΄.
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


star

3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Με συγκίνησες ΜΑΚΕΔΩΝ με την ανάρτησή σου.
Τα λες πολύ καλά. Έτσι ακριβώς είναι.
Πόσοι στα αλήθεια θα ήθελαν να εκφραστούν έτσι ακριβώς αλλά δεν τολμούν....
Συγχαρητήρια.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Και λίγα είπα καλή μου ... τα δικά τους τα καλόπαιδα τα βόλεψαν σε κάποιο γραφείο ή ιδρυσαν κάποια ΜΚΟ ή off shore εταιρεία και απομυζούν τον ελληνικό λαό , τρώνε τις σάρκες μας σαν ύαινες , πίνουν το αίμα μας σαν βδέλες , παρασιτοζωούν εις βάρος του μεροκαματιάρη και του συνταξιούχου τα όρνεα ... και θα τους κρατήσω χαρακτήρα ; Ε όχι ... όχι εγώ ...

Μάριος ο Εσωτεριστής είπε...

Κρίμα στα παιδιά!!!
Όμως ένα άτομο της Δημοτικής Αστυνομίας, που είπε πως εκπαιδεύονται 6 μήνες στην ομάδα ΔΙΑΣ αντί για 2 χρόνια όπως στην κανονική αστυνομία.
Ίσως λοιπόν φταίει η ελειπής εκπαίδευση
(χωρίς πάντα να είμαι απόλυτα σίγουρος αν ισχύουν αυτά που μου είπαν ή αν είναι απλά φήμες).