Απολογητής του Ισλάμ μας εξηγεί πότε είναι σε ηλικία γάμου ένα κοριτσάκι και πότε μπορείτε να την χτυπάτε !

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

star

Άχμαντ Ελντίν : Εκπρόσωπος σωματείου «Ελ Ραχμάν»
Αρθογράφος – Απολογητής – Ιεραπόστολος(Dai) του Ισλάμ


Στο Ισλάμ απαγορεύεται μια κοπέλα να παντρευτεί αν δεν μπει στην εφηβεία, μόνο να λογοδοθεί. Πότε μια κοπέλα είναι έφηβη και μπορεί να παντρευτεί στο Ισλάμ;

1) Όταν της έρχεται η περίοδος της
2) Όταν έχει «υγρό όνειρο»
3) Τριχοφυΐα στα γενετικά της όργανα
4) Η ηλικία των 14-15

Όλα αυτά αν συμβούν ταυτόχρονα η ξεχωριστά (δηλαδή όταν δεν έχει περίοδο αλλά παρ όλα αυτά είναι έφηβη) σε μια κοπέλα τότε σηματοδοτούν την εφηβεία της όπου μπορεί να παντρευτεί ... Όταν μια κοπέλα έχει ένα από τα 4 χαρακτηριστικά που είπαμε παραπάνω τότε θεωρείται έφηβη στο Ισλάμ και είναι σε ηλικία γάμου αφού το επιθυμήσει. Δεν είναι απαραίτητο η αναγκαίο να υπάρχει ΜΟΝΟ περίοδος για την εφηβεία μιας και η περίοδος μπορεί να καθυστέρηση για μια νέα κοπέλα η οποία έχει μπει είδη στην εφηβεία. 
 Διαβάζουμε από έγκυρη ιστοσελίδα για την υγεία ότι η περίοδος μιας κοπέλας μπορεί να έρθει ακόμα και στα 16 ή μόλις από τα 9.



Η γυναίκα του Προφήτη, η Aisha, σημείωσε ότι ακόμα και σε ένα κορίτσι που της έρχεται η περίοδος στα 9 είναι γυναίκα.(Sahih Tirmidhi, No102).


[σημείωση ιστολογίου : ό απίθανος αυτός τύπος , ο εκφραστής της παιδοφιλίας και της παιδεραστίας δεν αναφέρει πως την γυναίκα του ο Μωάμεθ (άλλος παιδεραστής αυτός) όταν την νυμφεύθηκε ήταν 6 χρονών και ολοκλήρωσε μαζί της σαρκικά στα 9 της ! 

(Είναι ιατρική παραδοχή πως : "Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι δεν είναι έτοιμο για σεξ, ούτε για τεκνοποιία, ακόμα και αν έχουν αρχίσει νωρίτερα από άλλα κοριτσάκια τα έμμηνά της. Παιδιά τέτοιας ηλικίας είναι ακόμα στην ανάπτυξη. Όταν τους προκύψει εγκυμοσύνη, τα σώματά τους διοχετεύουν τα θρεπτικά συστατικά στο σχηματιζόμενο έμβρυο, στερώντας τα αναπτυσσόμενα σώματα των κοριτσιών από τις τόσο αναγκαίες βιταμίνες, μέταλλα και άλλα στοιχεία. Επί πλέον, οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι και πρόξενοι ποικίλων επιπλοκών, επειδή απλούστατα, τα κορμιά των μικρών κοριτσιών δεν είναι έτοιμα για τοκετό.")

 Ας συνεχίσουμε ...


- Η Aisha διηγήθηκε πώς ο προφήτης την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν έξι ετών, και συνευρέθηκε μαζί της συζυγικά όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Μετά εκείνη έμεινε μαζί του εννέα χρόνια . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5133. Επίσης 5134.)
- Έμεινε εκεί επί δύο χρόνια περίπου και μετά νυμφεύθηκε την Aisha όταν εκείνη ήταν κορίτσι μόλις έξι ετών, και ολοκλήρωσε τις συζυγικές τους σχέσεις όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002) αριθ. 3896.)
- Ο Urwa αφηγήθηκε: Ο Προφήτης το συνέταξε (το γαμήλιο συμφωνητικό) με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5158)
- Η Aishaαναφέρει: Ο Απόστολος του Αλλάχ με νυμφεύθηκε όταν ήμουν έξι ετών, και με πήρε μέσα στο σπίτι του όταν έγινα εννέα ετών.
(Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ. 3310.)


Είναι  αδιαμφισβήτητο γεγονός και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστής ...
Τώρα το γιατί την παντρεύτηκε ... ε , ήταν θέλημα αλλάχ !

 
- Η Aisha αφηγήθηκε πως ο Προφήτηςτης είχε πει: «Σε είχαν παρουσιάσει μέσα σε όνειρό μου δύο φορές. Σε είδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι μετάξι και κάποιος μου είπε , «Αυτή είναι η σύζυγός σου». Όταν ξεσκέπασα την ζωγραφιά, είδα πως ήταν η δική σου μορφή. Είπα: «Αν αυτό είναι από τον Αλλάχ, τότε ας γίνει.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5078.)

Και αν κατάλαβα καλά η Aisha ήταν κόρη του αδελφού του ?
 
- Ο Προφήτηςζήτησε από τον Abu Bakr το χέρι της Aisha σε γάμο. Ο Abu Bakr του είπε: «Μα, αφού είμαι αδερφός σου.» Ο Προφήτης του είπε: «Είσαι όντως ο αδερφός μου, σύμφωνα με την θρησκεία του Αλλάχ και το Βιβλίο του, όμως εκείνη είναι νόμιμο να την νυμφευθώ.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5081)

Τώρα σχετικά με τα καθήκοντα της Aisha ... ε δεν ήταν και τιποτε το ιδιαίτερο ...

- Ο Sulaiman bin Yasar αφηγείτο: «Την ρώτησα την Aishaσχετικά με τα ρούχα τα λερωμένα με σπέρμα. Εκείνη μου είπε: «Συνήθως το ξέπλενα από το ένδυμα του Απόστολου του Αλλάχκαι εκείνος μετά πήγαινε για προσευχή, με τα σημάδια του νερού ακόμα ορατά.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 230)

- Η Aisha έλεγε: Σε περίπτωση που το έβλεπες ήταν αρκετό αν απλώς πλενόταν εκείνο το σημείο, και, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, τότε ήταν αρκετό να ραντίσεις εκείνο το σημείο με νερό, επειδή, όποτε τυχόν το παρατηρούσα πάνω σε ρούχο του Αγγελιοφόρου του Αλλάχαπλώς το έξυνα να φύγει από το ρούχο και εκείνος έκανε προσευχή καθώς το φορούσε. (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 566)

- Η Aisha αφηγήθηκε: «Συνήθιζα να πλένω το σπέρμα από τα ρούχα του Προφήτη αλλά ακόμα και τότε, πάλι παρατηρούσα ένα ή δύο κηλίδες να υπάρχουν πάνω στα ρούχα του».(Sahih Al-Bukhari, αριθ. 232 )]

Πάμε παρακάτω τώρα ... Πως , πότε και γιατί να δείρετε την γυναίκα σας .
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο


Συνοψίζοντας θα λέγαμε πως  αν έχουμε διαφωνία με την γυναίκα μας  θα πρέπει :
1. Να συζητήσουμε μαζί της
2. Αν δεν συνετισθεί, να μην κοιμόμαστε μαζί της
3. Αν δεν συνετισθεί και πάλι, τότε ναι , μπορούμε να τη δείρουμε.


Η παρακάτω εικόνα είναι η μετάφραση του σχετικού εδαφίου στο κοράνι . Το πρώτο σκέλος είναι η κανονική μετάφραση και το δεύτερο σκέλος η "απολογητική" απόδοση , όπου το "χτυπήστε την" αλλάζει και γίνεται "δείρτε την ελαφρά" ... 





Είναι ανήκουστο ,απαράδεκτο , αποκρουστικό , εμετικό και έξω από κάθε λογική ,εκατομμύρια άνθρωποι να ενστερνίζονται αυτή την συμπεριφορά  επειδή ένας ψυχικά διαταραγμένος πριν από 1400 χρόνια τα έκανε πράξη . Ντροπή στην κοινωνία που το ανέχεται και δεν αντιδρά .

Το θέμα έχει παρθεί από ένα forum στο διαδίκτυο όπου συμμετείχα

Πολύ περισσότερα εδώ
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε...

Καλημέρα Καλή Πρωτομαγιά!!!