Ο ύποπτος ρόλος του ΠΙΦΕΑΑ και η ανθελληνική δράση του .

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

star
Το ύποπτο της υπόθεσης μου το επισήμανε η καλή μας φίλη Andromeda και την ευχαριστώ θερμά . Δείτε και κρίνετε .

##########################################################

Πρώτη πρόβλεψη από το ΠΙΦΕΑΑ

Με την παρούσα ανακοίνωση, δηλώνουμε την επίσημη έναρξη των εργασιών του Πυθαγόρειου Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Άνθρώπου – ΠΙΦΕΑΑ.

21η Μαρτίου 2011
Κατά την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, στην περιοχή της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μυστήριο του Πυθαγόρειου Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου- ΠΙΦΕAΑ.
Οι τρεις Πυθίες, Άλλα, Ραχιήλ και Ελένη, απευθύναμε ερώτηση στον Απόλλωνα για το μέλλον της Ευρώπης.
Ανακοινώνουμε την απάντησή του.
“Aγαπημένοι,
Έρχονται διαφορετικές ημέρες.
Προ καιρού, επιλέξαμε την Κρήτη για την πρώτη μας κατοικία.
Ήρθε η ώρα να ευλογηθεί η οικία μας με την εμφάνιση ενός Νέου Ανθρώπου.
Η Κρήτη αυτοδιακηρύσσεται ελεύθερη χώρα και διακόπτει όλες τις προγενέστερες υποχρεώσεις και συμφωνίες της.
Η Κρήτη κυβερνάται από το Συμβούλιο των Σοφών και αποτελεί το παράδειγμα του τρόπου ζωής του Νέου Ανθρώπου για το σύνολο της Ευρώπης.”

Τάδε έφη Απόλλων.



########################################################

Σχόλιο ιστολογίου : Όταν για πρώτη φορά επισκέφτηκα την ιστοσελίδα του ΠΙΦΕΑΑ ομολογώ πως την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα και θεώρησα καλό το να  στηρίξω την προσπάθειά τους μέσω του ιστολογίου αυτού . 
Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα κάτι άλλο συμβαίνει . Η παραπάνω "πρόβλεψη" του Απόλλωνα (sic) είναι ένα δείγμα ανοησίας και όχι φιλοσοφικής έρευνας όπως διατείνονται πως είναι ο σκοπός τους . Δεν ξέρω άν είναι ιδέα μου αλλά διακρίνω μια ανθελληνική δράση στην οποία πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή . Ας μην παρασειρθούν οι κάτοικοι της Γαύδου από  υλικές δωρεές και από συμπεριφορές επίπλαστα ευγενικές .
Επισημαίνονται τα εξής : 
α) ο ευτελισμός και η καπηλεία της ιστορικής θρησκείας των Ελλήνων 
β) η ασάφεια της έννοιας "νέος άνθρωπος"
γ) η αναζήτηση του "Συμβουλίου των Σοφών"  (πιθανόν εννοούν τον εαυτό τους και τους συνεργάτες τους) και 
δ) η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης ( που , σημειωτέον, επιθυμούν διακαώς οι μεγάλες δυνάμεις και όσοι κρύβονται από πίσω τους ) .

Η Γαύδος έχει σήμερα μεγάλη «στρατηγική» και «γεω-τοπογραφική» αξία αφενός γιατί επεκτείνει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της χώρας μας (ΑΟΖ) και αφετέρου γιατί αποτελεί στρατηγικό σημείο σε παγκόσμιο επίπεδο για τη ρύθμιση λειτουργιών των δορυφόρων του συστήματος GPS και αλτιμετρίας (αυτών που μετρούν υψόμετρα της στάθμης των θαλασσών), για την παρακολούθηση της κίνησης των πλοίων στους θαλάσσιους δρόμους του εμπορίου, για λήψη και εν συνεχεία χρήση από επιστημονικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα πλείστων υδρογραφικών και άλλων παραμέτρων που είναι χρήσιμα για την παρακολούθηση των κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη γη. «Έχουμε συγκρίνει τα αποτελέσματα μεταξύ του σταθμού της Γαλλίας στην Κορσική και του αντίστοιχου της ΝΑSA έξω από το Λος Άντζελες και η θέση της Γαύδου είναι πολύ καλύτερη», ανέφερε σε διεθνές συνέδριο προ τριών ετών στα Χανιά, ο διευθυντής του Εργαστηρίου Γεωδαισίας και Γεωπληροφορικής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μέρτικας.
Η Γαυδοπούλα είναι μια βραχονησίδα περίπου 4 ναυτικά μίλια βόρεια της Γαύδου. Έχει μήκος 1,5 νμ, μέσο πλάτος περίπου 0,5 νμ, έκταση περίπου 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα και σύμφωνα με την απογραφή του 2001 τρείς κατοίκους. Τα βάθη γύρω από αυτή είναι μεγάλα ενώ στη νοτιοδυτική πλευρά υπάρχουν μεμονωμένοι βράχοι. Το ύψος της νησίδας είναι 133 μέτρα στο κέντρο. Στη βορειοδυτική άκρα υπάρχει φάρος για τον ασφαλή διάπλου των πλοίων από το στενό μεταξύ αυτής και της Γαύδου.
Τα δύο νησιά αυτά, λόγω θέσεως, βρίσκονται στο ενδιαφέρον ξένων επενδυτών εδώ και μια δεκαετία, ενώ πρόσφατα το ενδιαφέρον φαίνεται να αναζωπυρώνεται ίσως λόγω της ύπαρξης υδρογονανθράκων (βιοαερίου και πετρελαίου) στην εγγύς περιοχή αλλά ίσως και λόγω του ενδιαφέροντος των Ισραηλινών για την μεταφορά του αποδεδειγμένα υπάρχοντος φυσικού αερίου στην ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ. Να θυμηθούμε πως πριν δεκαπέντε χρόνια η Γαυδοπούλα ήταν πάλι στο στόχαστρο Ελλήνων και ξένων επενδυτών λόγω του ενδιαφέροντος που είχε εκδηλωθεί για την ανάπτυξη επενδυτικών σχεδίων που προέβλεπαν τη δημιουργία ενός εργοστασίου -σταθμού κατασκευής, επισκευής, συντήρησης και μεταφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων (κοντέινερ).

Ρίξτε και μιά ματιά στην παρακάτω σελίδα  :
http://filonohpontou.wordpress.com/2011/04/30/pifeaa/#more-9944
star

5 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

αγαπητε μου φιλε και συνελληνα τους εκανα με τουσ λεξαριθμους του Πυθαγορα και το αποτελεσμα εαν και ειναι προφανες.... ειναι Μεγαλη Απατη

mnk είπε...

Η "Πυθία" Ραχιήλ τι εθνικότητος να είναι άραγε;

Ανώνυμος είπε...

to onoma rahiil den einai kai polli elliniko o noon noeito

trenino είπε...

Δείτε το βίντεο και υποστηρίξτε την προσπάθεια μας για την ολοκλήρωση του ντοκυμαντέρ για αυτήν την ομάδα.
http://www.indiegogo.com/immortals

trenino είπε...

Δείτε το βίντεο και υποστηρίξτε την προσπάθεια μας για την ολοκλήρωση του ντοκυμαντέρ για αυτήν την ομάδα.
http://www.indiegogo.com/immortals