Ελλάς τέλος ... και τώρα Μπ-ελάς !!!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

star

Ο κύβος ερριφθη … το μεσοπρόθεσμο πέρασε και οι προδότες χειροκρότησαν την επιτυχία τους !!!
Μην απορείτε  όμως , ήταν αναμενόμενο . Μας το είπε το 2005 η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη πολύ καθαρά αλλά τότε κανένας δεν έδωσε την δέουσα προσοχή .
Για προσεξτε ...






"... τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας..."

"... τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης..."

Τι μας λες ρε ρουφιανα  ; Πως το ήξερες ; Ποιος  στο είπε ; Γιατί στο είπε ; Γιατί το δέχτηκες ως θέσφατο ; Γιατί δεν αντέδρασες ;

Γιατί κανένα λαμογιο πολιτικός που ήταν παρών στην ορκωμοσία δεν αντέδρασε ; Όλοι προδότες είστε γ@μω τη ζωη σας και τα υπουργία σας  .

Και σήμερα έρχεται η Νέα Δημοκρατία τάχα να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο … στάχτη στα μάτια μας ρίχνει και ο Σαμαράς  … η εβραιογέννα αυτή ...

Προδότες όλοι σας … θρασίμια … δουλικά ... χαμερπείς … ρεμάλια … υπάνθρωποι … δολοφόνοι των λαών … καταστροφείς οικογενειών .  

 
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ... ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ … 

===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν θυμαμαι καλα, σε ακριτομυθιες της συγκεκριμενης ρουφιανας οφειλεται και η αποκαλυψη του στηβ λαλας!

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Νομιζω πως ηταν η Τσουδερου ...