Απειλές κατά της ζωής των blogger της «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

star

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους αλιτήριους του διαδικτύου . Μετά τις απειλές κατά του ιστολογιου "hellenicrevenge" μπήκε στο στόχαστρο και το ιστολογιο  «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»  με ευθεία απειλή κατά της ζωής του ιδιοκτήτη του , από τον ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ Δημήτρη Πλατή του Σπύρου που εικονίζεται παρακάτω .




Οι απειλές εκτοξεύονται  από την ιστοσελίδα -διαδικτυακό βόθρο webwar3.gr. Πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του Σιωνιστικού Ιντυμίντια, που σχετίζεται με το δίδυμο Σιωνιστικό Αδερφάκι των αναρχικών, το μαγαζί του Μιχαλολιάκου που εμφανίζεται δημόσια με το όνομα "Χρυσή Αυγή".

Διαχειριστής του Webwar3.gr, ο Δημήτρης Πλατής του Σπύρου, όπου γράφει και ο ίδιος με δεκάδες ψευδώνυμα , όπως το Stalin1488. Απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών με πατέρα διευθυντή της ΔΕΗ , μπλεγμένος σε πολλές "περίεργες" υποθέσεις και διαχειριστής ταυτόχρονα και στο φόρουμ της Χρυσής Αυγής, "Αντεπίθεση" μέχρι που το φόρουμ αυτο΄έκλεισε , με επίσημη δικαιολογία "γιά τεχνικούς λόγους" (πηγή)


Διαβάστε  τα παρακάτω   :

"ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!"

"ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΙΛΟΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΑΙΟ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΚΙΑ" ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ - ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ "ΛΟΓΙΚΟ" ( :jerk:) - ΣΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ.
ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΙΔΕΑ", ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
"

"Ακροδεξιέ esxatianasxesi κόψε τις μαλακίες γιατί θα βρεθείς καμιά μέρα να ψάχνεις τα νεφρά σου. "

"ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ! ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ! ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ!"

"ΛΟΓΙΚΕ" ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΠΙΧΤΕΣ.... ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΥΪΣΚΙΑ;;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....
ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ... ΟΥΖΑ, ΓΚΙΟΛΙΑΣ STYLE, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣ!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ! ΣΥΝΤΟΜΑ.

"ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ."

" Αν συνεχίσεις να γράφεις από άλλο ιστολόγιο, ειδικά με τους ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ (από κάθε άποψη) πρώην διαχειριστές του Hellenic Revenge, θα το μάθουμε και δε θα είμαστε καθόλου υπομονετικοί όπως τώρα. Ούτε και θα προειδοποιούμε από εδώ και στο εξής..."

Πηγή  : http://webwar3.gr/index.php?topic=15712.msg208392#msg208392

Αποτελεσμα των απειλων ηταν η ακολουθη ανακοινωση του ιστολογιου

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ (ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ). ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ «ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ», ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΟΙ ΤΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ «ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ», ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ «ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ»...
ΑΡΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ... «ΕΧΘΡΟΥΣ» ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΑΛΞΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.


ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ / ΚΟΡΑΝΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.), Η ΚΥΠ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΠ - ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ / ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ), Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ.
Α! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ "BLUE SKY"

Το ιστολογιο ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** αντιδρα σε καθε ειδους απειλες απεναντι σε συνανθρωπους μας και εκφραζει την αμεριστη συμπαρασταση του σε καθε μπλοκερ που απειλειτε .

===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: