Ο χοντρομαλ@$%#&ς Καραμανλής έκρυψε το έλλειμα και ο αρχιμαλ@#$%&ς Παπανδρέου το έκανε να φαίνεται μεγαλύτερο !

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

star


Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας

Πλημμύρισε από οργή το πανελλήνιο, μετά το άκουσμα των σχεδόν απίστευτων δηλώσεων της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωής Γεωργαντά. «Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», είπε η καθηγήτρια, την ώρα μάλιστα που μαθευόταν μετά από σχετική δήλωση του υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, ότι και άλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους και παραμένει μόνο (!) ο πρόεδρος Ανδρέας Γεωργίου, μέχρι πρότινος αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (!).
Για να «μαγειρεύει» τις στατιστικές πιο εύκολα και να «φουσκώνει» τα ελλείμματα για λογαριασμό του ΔΝΤ και των Γερμανών τραπεζιτών; Παντού οι άνθρωποί τους λοιπόν… Παντού! Αυτό που λέμε, «ζουν ανάμεσά μας» στην κυριολεξία!
Προσέξτε τώρα δικαιολογία του υπουργού: οι απομακρύνσεις έγιναν, κατόπιν «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο». Και τι ήταν αυτά τα προβλήματα; Μήπως οι εύλογες αντιδράσεις σε παράνομες και προδοτικές μεθοδεύσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και των ανθρώπων τους; Και γιατί η όλη υπόθεση θυμίζει την αποπομπή των ανθρώπων του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής;
Τελικά, σε αυτή τη χώρα, το να λες την αλήθεια, συνιστά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Σε καρατομούν στο πόδι και για πλάκα, σε στοχοποιούν και σε διαπομπεύουν. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. ΠΟΤΕ ! Ο Στάλιν μπροστά τους, φαντάζει ως μαθητευόμενος. Κι εδώ, τεράστια είναι η ευθύνη των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα οποία συντάσσονται ανοικτά με την ξενοκίνητη κυβέρνηση, εις βάρος του ελληνικού λαού. Τώρα, παρακολουθούν με αμηχανία, αλλά χωρίς να ομολογούν τι πραγματικά συμβαίνει, τις εξελίξεις.
Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, για όσους τυχόν έχουν ακόμα αμφιβολίες, μη μπορώντας να διανοηθούν το μέγεθος της απάτης εις βάρος του λαού: στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ήταν εξ αρχής, πρώτον: η διάλυση του εθνικού κορμού, με σχετική αντισυνταγματική νομοθεσία: ιθαγένεια και ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης και της «ενσωμάτωσης» των τριτοκοσμικών εισβολέων, σύμφωνο διαβίωσης, κατάργηση του όρου «Εθνικής» από την επωνυμία του υπουργείου Παιδείας, άρση των μέτρων υπέρ των πολυτέκνων, θεσμοθέτηση της πολιτικής ορθότητας και των θετικών διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ άλλων.
Δεύτερον, σκοπός του GAP ήταν, στο πλαίσιο του ιδεολογήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και η παράδοσή της ως βορά στα χέρια διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών τραπεζικών συμφερόντων.
Η χώρα μας λοιπόν, μετετράπη σε ένα πειραματόζωο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τους ψηφοφόρους και με τη συναίνεση του σιτιζόμενου από το Δημόσιο και το φορολογούμενο μηχανισμό του (για να προστατεύσει τα συμφέροντα του οποίου, δεν διστάζει να κοροϊδέψει την τρόικα, αλλά και να υπονομεύσει το μέλλον μας), έβαλε σε εφαρμογή το διεθνιστικό σχέδιό του για την, στην ουσία, υποστολή της γαλανόλευκης. Μιλάμε δηλαδή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Πλέον, δεν υπάρχουν άλλοι όροι για να περιγραφεί αυτό που συντελείται κατά της πατρίδας.
Κάτι τελευταίο: παλεύουμε πια για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας από τα χέρια μιας πολιτικής συμμορίας, η οποία στο πλαίσιο των ιδιοτελών συμφερόντων της αλλά και των συμφερόντων των διεθνών συμμάχων της, των Γερμανών τραπεζιτών και των νεοφιλελεύθερων «κοσμοπολιτών» του ΔΝΤ, ξεπουλάει την εθνική μας κυριαρχία, υποθηκεύοντας όλη την επικράτεια της χώρας.
Η χούντα των Γερμανών, στην οποία αναφέρθηκε η ίδια η κ. Γεωργαντά (που μάλιστα μας ενημέρωσε ότι «όλες οι αποφάσεις υπαγορεύονται από τη Eurostat και έρχονται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή μόνο για να σφραγιστούν και μάλιστα εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών -in.gr)», δεν θα περάσει.


===============================================

Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

5 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ;;;;;;;;;;

Η ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ-ΕΛΕΕΙΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΟΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ) ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ;;;;;;;;;

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Δεν με πειράζει να με βρίζουν κάτι κομματόσκυλα σαν και του λόγου σου ... Να σου θυμίσω το κάθε μέρα και σκάνδαλο ή θέλεις να τα αναφέρω και αναλυτικά ...

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Το 2009, απο τα 40 δις νέα δάνεια που έλεγε ο προϋπολογισμός, η ΝΔούλα ξεπέρασε τα 48 δις που προέβλεπε ο Δουκας, και έφτασε τα 65 δις μόνο επι κυβέρνησης ΝΔ. Αυτά τα 25 παραπανίσια δις, είναι το 12% του ελλείμματος που έκρυβε ο Καραμανλής.

Κατάλαβες δεξιό κομματόσκυλο ;

Ανώνυμος είπε...

Ταύτα λέγει ο αληθινός.Γνωρίζω τα έργα σου...
Γιατί τα έκανε όλα αυτά -και δεκάδες άλλα- η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου;
Διότι, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, προκειμένου να αλλάξει τον προσανατολισμό της χώρας και προκειμένου να κατασυκοφαντήσει τους πολιτικούς αντιπάλους της είχε ανάγκη από δύο πράγματα:
1. Από ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα για την οικονομική χρήση του 2009. Και,
2. Από συστηματική καλλιέργεια κλίματος τρόμου και πανικού του ελληνικού Λαού, προκειμένου να του παραλύσει τα αγωνιστικά ανακλαστικά του και να περάσει τις αντιλαϊκές πολιτικές του.
Ενώ, δηλαδή, τον Σεπτέμβριο του 2009 το έλλειμμα πλησίαζε στο 8% - αν έθετε σε εφαρμογή τα μέτρα Καραμανλή ή θα το μείωνε κατά μία εκατοστιαία μονάδα ή θα παρέμενε στο 8%. Δεν εφάρμοσε, όμως, κανένα μέτρο, κατά το κρίσιμο τρίμηνο και το έλλειμμα το εξακόντισε στο 15,5%!
Συγχρόνως, άρχισε την εκστρατεία καταπόντισης και κατατρομοκράτησης του Λαού, κατά την οποία επιστρατεύτηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σημεία και τέρατα - όπως: «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», «Η Ελλάδα θυμίζει τον Τιτανικό», «Είμαι πρωθυπουργός της πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης», «Θα συστήσουμε Εξεταστική για τους πλαστογράφους των στοιχείων», «Ή Μνημόνιο ή χρεοκοπία», «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» και άλλα τερατώδη!
Και αφού έσυραν τη χώρα στην κατοχή, άρχισαν, με τη σειρά τους, να «δουλεύουν» τους Ευρωπαίους. Και τους Ελληνες, φυσικά!


Υ.Γ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΠΑΓΛΑΜΙΔΗ!!!!!!!!

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Εμένα λες "πράσινε" βρε βολεμένε ΝΔούλη . Θαρρείς πως είναι όλοι σαν και σένα κομματόσκυλα ... Το βρίσιμο που ρίχνω εγώ σ΄αυτή την κυβέρνηση των Εβραιόδουλων θρασιμιών εσύ δεν τολμάς να το κάνεις ,ούτε ανώνυμα ,γιατί είσαι βολεμένη κότα ... θα πρέπει να βάλεις και ονοματεπώνυμο στις αναρτήσεις , κι αν βγει ο Σαμαράς να σου δώσει καμιά θέση προέδρου στην ΔΕΗ 'η στον ΟΤΕ ... κοματόσκυλο ...

Διάβασε και τις επιστολές Δούκα ,μήπως και καταλάβεις τις μαλακίες που γράφεις ... (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=413313)

Που είναι ρε σαχλαμάρα ο χοντρούλης σου δύο χρόνια τώρα ... πήρε 200.000 ευρώ αυτά τα δύο χρόνια και δεν είπε ούτε καλημέρα στον μαλάκα Έλληνα πολίτη που τον πληρώνει ... ούτε καλημέρα ο πούστης ... σάλτα και γαμ$%$#@$ λοιπόν και εσύ και αυτός ρε κουτσαβάκι ...