Την ώρα που η "Μακεδονική" γλώσσα διεγράφεται από τον κατάλογο των Ηνωμένων Εθνών , ελληνική ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο Μακεδονία την αναγνωρίζει !

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

star

Σε Ιστοσελίδα για το διεθνές  Κρατικό Αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, “Μακεδονία“,  αναγνωρίζεται “Μακεδονική” γλώσσα!!! Έτσι  καθημερινά οι χιλιάδες επισκέπτες της Ιστοσελίδας (http://www.thessalonikiairport.gr), αν πατήσουν τον σύνδεσμο (http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/) για να  κλείσουν τα εισιτήρια τους, έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν όλα τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας σε κάποια… “Μακεδονική” γλώσσα!!!
Μπορεί να ζητάμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ, αναφορικά πάντα με το όνομα των Σκοπίων, αλλά η εγκληματική αμέλεια και η προκλητική αδιαφορία ορισμένων στην χώρα μας δεν έχει προηγούμενο.
Και όλα αυτά την ώρα που η "Μακεδονική" γλώσσα διαγράφεται από τον κατάλογο των Ηνωμένων Εθνών !===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: