ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΧΗΜΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

star

Ο χημικός θάνατος έρχεται αεροπορικά απο τη Γερμανία και χρεώνεται φυσικά στούς ελληνες πολίτες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL από τη Γερμανία,τις τελευταίες μέρες έρχονται αεροπορικά απο τη Γερμανία έκτακτες ποσότητες απαγορευμένων χημικών προκειμένου να σπείρουν κυριολεκτικά το θάνατο στούς έλληνες διαδηλωτές και όχι μόνο.Οι εισαγωγές χημικών αερίων που προκαλούν άμεσα ασφυξία και εμετό -το STOPCARTEL είχε πρώτο καταγγείλει την απαγορευμένη χρήση τους σε συγκεκριμένες παριπτώσεις στην Κερατέα- από τη Γερμανία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.


 Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό οι οποίες είναι κυριολεκτικά τραγικές περιλαμβάνουν μόνιμη μη αντιρροπούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια,σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια και καρκινογένεση.Το STOPCARTEL έχει επανειλημένα καταγγείλει δημόσια τη χρήση των απαγορευμένων σε όλον τον κόσμο χημικών με την αποκάλυψη της χρήσης τους τόσο στα γεγονότα της Κερατέας, όσο και κατά τις μεγάλες πορείες του Νοέμβρη 2010 στην Αθήνα με την σοβαρή επισήμανση ότι απο την εισπνοή τους δεν κινδυνεύουν μόνο οι διαδηλωτές εναντίον των οποίων εκτοξεύονται, αλλά και κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στην περιοχή όπως και ασθενείς νοσοκομειων..Η εταιρία η οποία τα παρασκευάζει λέγεται Carl Hoernecke και τα τιμολόγια κόβονται στο όνομα της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας!

 Στη συνέχεια, το υπουργείο οικονομικών της σύμμαχης χώρας, εγγράφει το κόστος στο ελληνικό χρέος προς τη Γερμανία.. Τα κύρια προϊόντα που παραδίδονται στην Ελλάδα είναι τα αέριο της τάξης CS.  stopcartel NewsdeskΤα εργοστάσια κάνουν «χρυσές δουλειές»Οι γερμανικές εξαγωγές στην Ελλάδα δεν πάνε καλά τα τελευταία χρόνια. Μόνο για εφέτος αναμένεται ... μείωση κατά 10-15%, ιδίως στον φαρμακευτικό και τον μηχανολογικό τομέα. Όμως υπάρχει μία… αχτίδα φωτός: οι εξαγωγές χημικών ουσιών, σαν αυτές που έπνιξαν την Τετάρτη το κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του εκδοτικού οίκου Κοπ, που επικαλείται το «Βήμα της Κυριακής», οι εισαγωγές από τη Γερμανία δακρυγόνων και αερίων που προκαλούν εμετό, άρχισαν στα «Δεκεμβριανά» του 2008.  Στην αρχή επρόκειτο για αποθέματα της γερμανικής αστυνομίας, με τον καιρό όμως άρχισαν να αποστέλλονται κατευθείαν από τα εργοστάσια. Γερμανός αναλυτής αποκαλύπτει ότι «τα βιβλία τους είναι γεμάτα παραγγελίες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από την Ισπανία και την Πορτογαλία».


 Ο ίδιος επισημαίνει ότι το πιο γνωστό από τα εργοστάσια είναι αυτό της εταιρίας Carl Hoernecke, στη Βάδη Βυρτεμεβέργη, το οποίο «από τότε που άρχισαν οι εξαγωγές, κάνει χρυσές δουλειές». Το κύριο προϊόν που παραδίδεται στην Ελλάδα είναι το αέριο CS

Από τον φίλο  Dionysio
===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: