Αγοράζουν νεφρά απ΄το Ισραήλ με 10.000 δολ. και τα πωλούν στην Αμερική από 120.000 δολ. !!!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

star
Levy Izhak Rosenbaum
 
 Συνελήφθη ο Levy Izhak Rosenbaum , 60 ετών , ισραηλινός πολίτης που ζει στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη . Έχει ομολογήσει την ενοχή του για την παράνομη αγορά   νεφρών από  απελπισμένους  Ισραηλινούς, και την εμπορία  στις ΗΠΑ , για μεταμόσχευση σε ασθενείς που βρίσκονται σε αναγνωρισμένου κύρους, αλλά μη κατονομαζόμενα, Αμερικάνικα νοσοκομεία .

Σύμφωνα με την Jewish Telegraphic Agency  (JTA), απελπισμένοι ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια καταβάλλουν στον Rosenbaum 410.000 δολάρια για να αγοράσουν  νεφρά ( από τους Ισραηλινούς τα οποία τους είχαν αγοραστεί για ένα μικρό μόνο μέρος του ποσού αυτού)
Οι δικηγόροι του Rosenbaum  ισχυρίζονται ότι όλοι οι δωρητές συμφώνησαν να πουλήσουν  τα νεφρά τους , αλλά απ΄ το 1984 ο ομοσπονδιακός νόμος απαγορεύει την εν γνώσει τους την αγορά ή την πώληση οργάνων για μεταμόσχευση.
 
Και μην νομίσετε πως είναι εβραίοι αυτοί που πωλούν τα νεφρά τους !Οχι βέβαια !  Είναι φτωχοί μετανάστες από φτωχές  χώρες της ανατολικής Ευρώπης .
 
περισσότερα : Dailymail
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: