Η Ελλάδα αποτελείται από 11 εκ. ανίκανους ! Οι δύο "ικανώτεροι" Έλληνες ψάχνουν πρωθυπουργό και δεν βρίσκουν ... οι καραγκίοζηδες ! Φέρτε τον Γλύξπουρκ ρε !

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

star
 O Παπαδήμος μας τελείωσε

 ο Διαμαντούρος τέλος

και φαίνεται ότι η πλάστιγγα κλείνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρεόυ τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
 Ο τέως υπουργός είναι σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελλάδος sto ΔΝΤ. Τι άλλο προσόν θέλουμε για τον νέο πρωθυπουργό μας. έτσι άλλωστε μετά από πολλά χρόνια μπορούμε να αναφων΄ξσουμε ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά τώρα δικαιώνεται... Γιατί; Διαβάστε παρακάτω...
Το Σκάνδαλο Κοσκωτά αφορούσε ένα μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο το οποίο κυριάρχησε στην ελληνική πολιτική σκηνή κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990. Παράλληλα σηματοδότησε, κυρίως, τον αγώνα για τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε. και των τραπεζών. Κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου υπήρξε ο τραπεζίτης Γιώργος Κοσκωτάς, πλην όμως ενεπλάκησαν σ΄ αυτό και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Παραπέμφθηκαν σε δίκη ο Ανδρέας Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τέως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ο Μένιος Κουτσόγιωργας, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, ο Δημήτρης Τσοβόλας, πρώην Υπουργός Οικονομικών και ο Γιώργος Πέτσος, πρώην Υφυπουργός Βιομηχανίας, Έρευνας και Τεχνολογίας. Από αυτούς, ο Ανδρέας Παπανδρέου κρίθηκε αθώος σε όλες τις κατηγορίες, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης δεν δικάστηκε γιατί είχε ήδη εκλεγεί Ευρωβουλευτής και το Ευρωκοινοβούλιο δεν ήρε την ασυλία του, ενώ ο Μένιος Κουτσόγιωργας πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης. Ο Δημήτρης Τσοβόλας και ο Γιώργος Πέτσος κρίθηκαν ένοχοι για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

πηγή
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: