ΔΑΜΑΝΑΚΗ: θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την εύκολη ζωή!!!!!!!!!!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

star


«Η παραμονή στο ευρώ θα έχει τίμημα, θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την εύκολη ζωή», δήλωσε η επίτροπος της Κομισιόν Μαρίας Δαμανάκη στο ραδιόφωνο του BBC, ενώ χαρακτήρισε γενναίο το Γιώργο Παπανδρέου για την απόφαση του να παραιτηθεί.Υπαρκτός είναι ακόμα ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις της επιτρόπου.
Η συμφωνία για δημιουργία κυβέρνησης σωτηρίας άνοιξε ένα μικρό παράθυρο ελπίδας αλλά «ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα», τόνισε η κ. Δαμανάκη.
Η εύκολη ζωή βέβαια είναι η άλλη: Βασικός μισθός 230.000€, 35.000€ για έξοδα στέγασης, 3391 € βουλευτική σύνταξη και 5.166 € ανά τρίμηνο από τον ΟΤΕ. Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνει η κ. Δαμανάκη και με περιττή ευκολία μιλά για την εύκολη ζωή.
Η Μαρία ζει στην κοσμάρα της και εμείς πρέπει να την ανεχόμαστε;

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΜΑΡΙΑ, ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ......(Ή ΑΙΩΝΕΣ).......

πηγή


========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: