Ο Ελληνικός λαός πλέον απο σήμερα γνωρίζει ποιοί είναι οι δήμιοί του !

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

star

 Παπανδρέου -Σαμαράς-Καραντζαφέρης-Μπακογιάννη στο ίδιο καζάνι βράζουν ... προδότες από κούνια ... εβραιογέννες όλοι τους !

Το ΚΚΕ έχει βέβαια βεβαρημένο παρελθόν προδοσίας  όπως έχουμε δείξει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας (εδώ , εδώ , εδώ , κι εδώ ) ... οπότε είμαστε καμμένοι από χέρι ! Εκτός και αν αποφασίσουμε να δώσουμε σ΄ενα ελληνόπουλο την στήριξη μας  για να κάνει κάτι άλλο , κάτι που αυτά τα σιωνιστικά ανδρείκελα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν . 

Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί δεν θα ψηφίζατε κάποιον που σας λέει πως

- Πρέπει να προχωρήσουμε σε μη αναγνώριση του χρέους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο .

 - Πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα ολόκληρο το οικοδόμημα των συμφωνιών, δεσμεύσεων, παρεμβάσεων και μέτρων που πάρθηκαν από την εποχή του πρώτου μνημονίου, έτσι ώστε η χώρα να αποκαταστήσει την εσωτερική έννομη τάξη της .

 - Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα . Η καταστροφή δεν μας περιμένει αν φύγουμε από το ευρώ, αλλά όσο παραμένουμε υποτελείς στο ευρώ. Η χώρα θα πάψει να είναι έρμαιο κάθε είδους πίεσης, εκβιασμού και επιδρομής της διεθνούς κερδοσκοπίας, θα πάψει να είναι αναλώσιμο είδος των αγορών, μόνο αν ανακτήσει τον έλεγχο του νομίσματος και της οικονομίας της.

 - Η πρώτη πράξη εξιλέωσης της ελληνικής κοινωνίας από τα ανομήματα των κυβερνώντων της είναι να καθίσει στο εδώλιο το σύνολο των φυσικών και νομικών προσώπων (κόμματα και επιχειρηματικά κυκλώματα) που συμμετείχαν στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας σε ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο.

 Αναρωτηθείτε ... συζητήστε το με τον γείτονάς σας ... με τους δικούς σας ... 

Δύο καταραμένες κωλοοικογένειες , δημιούργησαν συμμορίες και στον βωμό του χρήματος και της κονόμας  ρήμαξαν την Ελλάδα ... κατέστρεψαν τις δικές μας οικογένειες . 

Διαβάστε κξαι στηρίξτε κάθε ελληνοπρεπή προσπάθεια . Φτάνει πιά με τους πολιτικούς κληρονόμους της Ελλάδος , φτάνει πια με τα  ρεμάλια .

Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε ...

======================================================== 
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: