ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

star

Καρτούν έγινε η ιστορία Σαμαρά Παπανδρέου
Σάλο έχει προκαλέσει στο ίντερνετ ένα μονόλεπτο βίντεο κινεζικής προέλευσης το οποίο χρησιμοποιώντας καρτούν παρουσιάζει την ιστορία των Παπανδρέου-Σαμαρά από τα φοιτητικά τους χρόνια μέχρι σήμερα που είναι αντίπαλοι ...;

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντάς τους ως φοιτητές να διαβάζουν, να παίζουν κιθάρα, να τρώνε πίτσα και να καπνίζουν σαν δύο καλοί φίλοι ...;.

Ξαφνικά όμως το πλάνο κάνει zoom στα πρόσωπά τους που ο καθένας κρατώντας από μια ασπίδα που αναγράφει το όνομα των κομμάτων τους και κρατώντας ξίφη ...; πολεμούν μεταξύ τους, με φόντο την ελληνική σημαία.

Στην συνέχεια τους δείχνει να συζητούν και να τσακώνονται για την επιλογή του πρωθυπουργού της μεταβατικής κυβέρνησης, τον οποίο και το βίντεο παρομοιάζει με κούκλα που θα κάνει ότι της λένε.

Τέλος δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα και τα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία ...; Ο Παπανδρέου με έναν σάκο στον ώμο που έχει την ελληνική σημαία και μια κιθάρα περιμένει ταξί για να την «κάνει». Ενώ περιμένει συναντά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που και εκείνος έχει στον ώμο ένα σάκο που φέρει την ιταλική σημαία.

Δείτε το βίντεο..πηγή
========================================================
 Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: