taxalia : το μπλόκ της κωλοτούμπας !

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

star

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για το Νο1 μπλοκ της Μακεδονίας (τρομάρα τους !!! )  : taxalia.blogspot.com , ως τους μεγαλύτερους κωλοτούμπες στην μπλοκόσφαιρα ... οι οποίοι ειρήσθω εν παρώδο , μιλάν για κωλοτούμπες !!!

Είχαν μία ανάρτηση σήμερα με τίτλο : "Αντώνη Σαμαρά κάντα όλα πουτάνα !!!"
όπου ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίαζαν τον Σαμαρά θύμα πιέσεων κλπ

Έκανα λοιπόν το πρωί ένα καυστικό σχόλιο τόσο για την Ν. Δ. όσο και για τον Σαμαρά , το οποίο  μέχρι  τώρα (στις 15.30΄) δεν έχει δημοσιευθεί ... με λογοκρίνανε τα δεξιά κομματόσκυλα του taxalia αλλά δεν πειράζει . Δείχνουν έτσι το ήθος και το ύφος που απαιτούν απ΄τον κομματάρχη τους Σαμαρά ... ως γνήσιοι "σπουδαρχίδες" (όπως είπε ο αρχικωλοτούμπας ) ...

Δεν μ΄ενόχλησε αυτό όμως ... τους διάβαζα κάπου κάπου , τώρα δεν θα τους ξαναδιαβάσω ... άλλωστε δεν αξίζουν ποιοτικά και πολλά πραγματα ... μου προκάλεσε εντύπωση όμως που άλλαξαν τον τίτλο της ανάρτησής τους σε : "Αντώνη Σαμαρά, όχι άλλο σκύψιμο !" Τί έγινε ρε μάγκες ! Σας μάλωσε ο Αντωνάκης που τον παρουσιάσατε ως ταραχοποιό στοιχείο  ή σας την είπαν οι πουτάνες για την απαξίωση τους ... και στην τελική τι μας λέτε ρε ... ότι ο Σαμαράς τον έπαιρνε σκυφτός και πρέπει να σταματήσει να τον παίρνει ;;; Σαν δεν ντρέπεστε ...

Α ! Να μην το ξεχάσω ! Βγάλτε ρε χαζομαλάκες τον Ρήγα Φεραίο απ΄την ανάρτηση  ... για να μοιάσει ο Αντωνάκης αυτόν τον γίγαντα πρέπει να ζήσει και να πεθάνει εκατό φορές ... Βάλτε αυτήν την εικόνα εκεί :
 Άντε γειά ρε λαμόγια ...
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λες, μαλάκες είναι
αλλά και εσύ είσαι κρυφοπουτανίτσα του ΛΑΟΣ

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Χα χα χα ! Ε όχι και του ΛΑΟΣ !!!