ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

star
Εργασιακό μεσαίωνα επιβάλει στις επιχειρήσεις του, δεν καταβάλει ούτε τις νόμιμες αποδοχές στούς εργαζόμενους και παριστάνει στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. ότι είναι...φιλάνθρωπος, ψωμοδότης και Χριστιανός.

Ιδού λοιπόν:

Α) ΠΤΩΧΕΥΣΗ της εφημερίδας του Γ. Καρατζαφέρη «ΑΛΦΑ 1» ζητεί επί 15 χρόνια ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Δημοσιογράφος του, που εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου 2012). Η αίτηση αφορά σε προσφυγή εναντίον της Α1, για δεδουλευμένες αποδοχές του, οι οποίες δεν του έχουν καταβληθεί παρά την δικαίωσή του απο το Πρωτοδικείο και στη συνέχεια απο το Εφετείο Αθηνών με την υπ’αριθ.4320/2011 απόφαση.
Η εφημερίδα του κ. Γ. Καρατζαφέρη ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ!!!! απο τον Αύγουστο του 2011. Έκανε αίτηση αναστολής στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2011, για να ΜΗΝ πληρώσει. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτησή του και ΔΙΚΑΙΩΣΕ για μια ακόμη φορά τον πρώην εργαζόμενο διατάσσοντας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων.

Μέχρι σήμερα (εδώ και 7 μήνες) αρνείται πεισματικά να πληρώσει. ΠΡΟΒΛΕΨΗ της στήλης οτι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, εκμεταλλευόμενος την απεργία των δικηγόρων δεν θα παρουσιαστεί στην εκδίκαση της πτώχευσης για να κερδίσει χρόνο και να αναβάλλει την πληρωμή!!!

Β) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ...!!!:

Ακόμη, από τον ίδιο εργαζόμενο εις βάρος του καναλιού του Καρατζαφέρη –ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ-, πρόκειται να γίνει τον προσεχή ΜΑΡΤΙΟ (21/3/2012) γιατί ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καταβάλει στον ίδιο, το ποσό των 59.000 ευρώ!!! από τον Αύγουστο του 2011, με την υπ’αριθ.4320/2011 απόφαση του Εφετείου Αθηνών.
Ο πλειστηριασμός ήταν να γίνει αρχικά τον Ιανουάριο 2012, αλλά επειδή και πάλι δεν ήθελαν να πληρώσουν, έκαναν ΑΝΑΚΟΠΗ με δικαιολογία να ανεβάσουν την τιμή α΄προσφοράς!!!! Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, έκαναν ΚΑΙ αίτηση αναστολής στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2011, για να ΜΗΝ πληρώσουν, με τη δικαιολογία ότι δεν του περίσσευαν για να πληρώσουν τα δώρα Χριστουγέννων των εργαζομένων, και ότι χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο 200.000 ευρώ!!!!

ΑΣΤΕΙΟΙ ισχυρισμοί, καθώς από τον Αύγουστο 2011 γνώριζαν πολύ καλά αυτά που οφείλουν και έπρεπε να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους, ως όφειλαν, όπως κάνουν όλοι οι ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ πολίτες. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτησή του ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ, για πολλοστή φορά, τον πρώην εργαζόμενο διατάσσοντας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων!!! Μέχρι σήμερα (εδώ και 7 μήνες) αρνείται πεισματικά να πληρώσει και αυτά τα χρήματα!!!.

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την "αφηνιασμένη" προβολή και δημοσιογραφική "ασυλία" που απολαμβάνει ο Καρατζαφέρης.
Λέει ότι ασυναρτησία και ψέμα του κατέβει και συνεχώς οι δημοσιογράφοι τον αβαντάρουν και τον χαϊδολογούν. Ο "νοικοκύρης" λοιπόν και "φιλεύσπλαχνος", όπως εμφανίζεται στα ΜΜΕ Καρατζαφέρης, δεν μας λέει πώς έγινε με τη "δουλειά" του, ιδιοκτήτης 37 ακινήτων, ενός τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας... Τα περισσότερα λέει οτι προέρχονται από κληρονομιά.
Δεν ξέραμε οτι τα σανοπωλεία αποφέρουν τόσα κέρδη που αφήνουν και κληρονομιές!!!
Αυτά τα πιστεύουν μόνο όσοι τρώνε σανό.
Γιά τον "νοικοκύρη" λοιπόν αυτόν, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εργασιακό μεσαίωνα στις επιχειρήσεις του, εξεδόθη προ μιάς εβδομάδος η αριθ. 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
Αυτό εννοεί ως "νοικοκύρεμα" ο φιλεύσπλαχνος "Πρόεδρος" Γιώργος;
Και έτσι ...δακρύζει και κόπτεται στα ΜΜΕ γιά τα εργασιακά δικαιώματα διαφόρων κλάδων εργαζομένων, ενώ συγχρόνως τον πιάνουν ρίγη συγκίνησης υπερ πτωχών και αδυνάτων;
Για φανταστείτε οτι είχε πάρει, όπως πομπωδώς διατυμπάνιζαν τα ΜΜΕ και πρωτοβουλία να επανεκδώσει τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ....
Ε, και εκεί θα έλεγε στους εργαζόμενους να δουλεύουν τζάμπα για ... την πατρίδα και όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα πληρωθούν!!
Πως λέμε τα λεφτά.... “πάνε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”!!!
Πρόεδρε Γιώργο, επειδή είσαι και δημοσιογραφικό τσακάλι
- και ας μην είσα γραμμένος στην ΕΣΗΕΑ για τους γνωστούς λόγους- και επειδή είσαι πολύ υπέρ της διαφάνειας στο Δημόσιο βίο και εσύ οσμίζεται τα πάντα, πές και σε μας αλλά και γενικώτερα στον Ελληνικό λαό, για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που έγραψε η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
"Πολιτικός Αρχηγός παίρνει τα 3/4 του μισθού του ευρωβουλευτή του".
Εμάς ο νούς μας, δεν πάει πουθενά!!!
Εσύ που είσαι "τσακάλι" θα τον βρείς και πρέπει να τον αποκαλύψεις στον ελληνικό λαό.
Αυτό και αν είναι ζήτημα που εμπίπτει στις διατάξεις..."περί νοικοκυρέματος"...
Υπάρχουν αρκετά στοιχεία, που αν τα αξιοποιήσεις και τα αξιολογήσεις όπως εσύ ξέρεις, είμαστε βέβαιοι οτι θα τον ...ταυτοποιήσεις.
Αποκάλυψε επιτέλους τον κλέφτη πολιτικό αρχηγό γιά να εξυγιανθεί επιτέλους ο δημόσιος βίος....
Είπες τίποτα;.......πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: