Οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις του Ελληνικού λαού

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

star


α)Κατάργηση της υποτιθέμενης δημοκρατίας - έναρξη του Αριστοτέλειου αξιοκρατικού πολιτεύματος
β) Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές να καταθέσουν σε δικηγόρο που θα δηλώσουν στο κόμμα ή στη βουλή ,το "πόθεν" και το "έσχες" τους αναλυτικότατα και να δοθεί στην δημοσιότητα άμεσα και οπωσδήποτε πριν από τις εκλογές. 

γ) Να δεχθούν όλοι ο μισθός τους να μην ξεπερνά τα 2000 ευρώ και άν η οικονομική τους ευρωστία (σύμφωνα με τις δηλώσεις τους) το επιτρέπει να είναι άμισθοι .
δ) Αν υπάρξει στο μέλλον υποψία για την πολιτική τους ακεραιότητα να παραιτηθούν άμεσα και να διενεργηθεί έρευνα από εισαγγελείς (όχι από την βουλή) . 
ε) Αν υπάρξει χρηματισμός (τύπου Μαντέλη-Τσουκάτου-Ντόρας και Κυριάκου με Ζίμενς , Βουλγαράκη κλπ) να οδηγηθούν στην φυλακή και να δημευθεί η περιουσία τους .
ζ) Να γίνουν απαιτητές οι πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο .
η) Να οδηγηθούν στις φυλακές όλοι οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάντιας και προδοσίας (Καραμανλής-Παπανδρέου-Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοι) 
θ) Να αποσυρθούν όλοι οι αστυνομικοί από την φύλαξη βουλευτών και άλλων προσώπων
ι) Να επιστραφούν περιουσίες σε οικογένειες που τις έχασαν λόγω κρίσης και να παύσουν οι κατασχέσεις έως ότου αποκατασταθεί η ομαλότητα .
ια) Να προχωρήσουμε άμεσα σε εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας (πετρέλαιο , αέριο , χρυσός , σπάνιες γαίες κλπ )
ιβ) Να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα
ιγ) Να χρηματοδοτηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους
ιδ) Να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες και να προχωρήσουμε σε διακρατικές συμφωνίες . . 


Αυτά τα βασικά βλέπω ως αδιαπραγμάτευτα εγώ , και νομίζω πως αυτά θέλει ο κάθε Έλληνας πολίτης . 
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: