ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

star


Χαίρομαι πολύ που η σημερινή ανάρτηση ακιρώνει την προγενέστερη

Ο διπλός αετός εμφανίζεται στη Ελληνική μυθολογία με το πέταγμα των δύο αετών του Δία που του έδειξαν ότι οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης. Σε διάφορα ευρήματα των Μυκηνών και στην Σπάρτη βρέθηκαν... οι δίδυμοι αετοί να στολίζουν χρυσά κοσμήματα και πόρπες από ελεφαντόδοντο.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ
ΑΛΒΑΝΟΥΣ -ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
 
Ο δικέφαλος αετός σε κίτρινο «φόντο» καθιερώθηκε στην βυζαντινή σημαία από τον –μη Έλληνα– αυτοκράτορα Ισαάκ Κομνηνό (1.057-1.059), ο οποίος ήθελε να κυβερνήσει «υπό την ηθική του προστασία». Το ίδιο ακριβώς έμβλημα χρησιμοποίησε και το Πατριαρχείο (προσθέτοντάς του μία ποιμαντορική ράβδο στο αριστερό πόδι κι ένα αυτοκρατορικό σκήπτρο στο δεξί) κι ο –επίσης μη Έλλην– Θεόδωρος Α΄ Λάσκαρις (1.204-1.222) στο Δεσποτάτο της Νικαίας. Αργότερα προστέθηκε μία ρομφαία στο δεξί πόδι και μία υδρόγειος με σταυρό στο αριστερό, ενώ παράλληλα μεγάλωσαν οι πτέρυγες, άνοιξαν τα ράμφη, με τη γλώσσα να κρέμεται, σημάδι απειλητικότητας. Η σημαία αυτή διατηρήθηκε μέχρι το 1261, οπότε προστέθηκε και μία κορώνα επάνω από τα δύο κεφάλια.

 
 
 Οι Αλβανοί το έχουν ως σημαία του κράτους τους ,ο δικέφαλος τους αετός προέρχεται από το θυρεό του εθνικού ήρωα της χώρας, Γεωργίου Σκεντέρμπεη ή Καστριώτη. Σημειώνεται ότι η σημαία της χώρας είναι παρόμοια με τη πολεμική σημαία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!!!

Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το δικέφαλο αετό σε καλύμματα βιβλίων της Τορά, σε επτάφωτες κι εννεάφωτες λυχνίες (μενορά και χανουκιγιά) και σε διακοσμήσεις συναγωγών (στην πινακίδα που εμφανίζεται στην εικόνα, αναγράφεται στα εβραϊκά η λέξη «Γιαχβέ»
για δείξουν τη στενή σχέση των δύο θρησκειών, Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Το σχετικά πρόσφατα ιδρυθέν Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος στην Αθήνα έχει ως έμβλημα το δικέφαλο αετό.
 
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ!
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ,,!

Τώρα πλέον είναι δέον η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας !!
 
star