Από μωρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια ...

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

star


Μ.Ταμήλος: «Ο Ν.Δένδιας επιλέχθηκε γιατί απορρίφθηκαν άλλα ονόματα από τους ΝΑΤΟϊκούς»!

Δήλωση-σοκ από τον Μ.Ταμήλο ο οποίος είπε ότι ο Ν.Δένδιας έγινε ΥΕΘΑ επειδή το ήθελαν οι ΝΑΤΟϊκοί!Δηλαδή δεν επρόκειτο για επιλογή του πρωθυπουργού, αλλά για επιλογή κέντρων εκτός της χώρας.

Δηλώσεις είχαμε πριν από λίγο από το προβεβλημενο στέλεχος και βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μ.Ταμήλο που δίνουν την εικόνα ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε "μπανανία" και τελεί υπό κατοχή σε ότι αφορά θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στο ραδιοσταθμό των Τρικάλων "Ράδιο Ζυγός"  για την υπουργοποίηση του Κ.Σκρέκα, αναφέρθηκε με ποιο τρόπο έγινε η υπουργοποίηση του Ν.Δένδια στο ΥΠΕΘΑ.

Όπως είπε,απέδωσε την μετακίνηση του Ν.Δενδια στο ΥΠΕΘΑ στο γεγονός ότι "απορρίφθηκαν από τους Νατοϊκούς άλλα ονόματα που προτάθηκαν"! "Ξέρουμε πως γίνονται αυτά" είπε ο Μιχάλης Ταμήλος συμπληρώνοντας το αυθόρμητο «άντε να μη πω περισσότερα»!

Δηλαδή αποκαλύπτεται από τα χέιλη πρωτοκλασσάτου βουλευτή ότι το ΝΑΤΟ και κατ'επέκταση η ίδια η Ουάσιγκτον επιβάλλει ποιος θα γίνει ΥΕΘΑ σε αυτή την χώρα. Η ελληνική κυβέρνηση ουδένα λόγο έχει στο ποιος θα καταλάβει την νευραλγική για τα εθνικά συμφέροντα υπουργική θέση. Πόσο τιμητικό είναι αυτό για μια δυτικού τύπου (υποτίθεται) δημοκρατία;

Η καταγγελία δεν έγινε από τον οποιονδήποτε αλλά από βουλευτή κυβερνώντος κόμματος και δεν μπορεί να περάσει στα "ψιλα". Δίνεται η εικόνα ότι το πολιτικό μας σύστημα ελέγχεται από κέντρα που εδράζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ότι δεν υπάρχει ανεξαρτησία και ελευθερία της χώρας, και το κυριότερο δεν υπερασπίζεται το πολιτικό μας σύστημα τα εθνικά συμφέροντα αλλά τα συμφέροντα των κέντρων αυτών.

Είναι νωπή ακόμα η δήλωση του Ε.Στυλιανίδη όταν χτες είπε το αμίμητο ως απάντηση στις προκλήσεις του Τούρκου βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ που συνεδρίαζε στην ελληνική Βουλή "Να μην δημιουργούν προβλήματα στη Συμμαχία σε μια δύσκολη στιγμή την ώρα που αντιμετωπίζει άλλους κινδύνους"!

Αναφέρθηκε στη Συμμαχία και όχι στην Ελλάδα, την χώρα του, η οποία αντιμετωπίζει παράνομες ενέργειες και προσβολή της κυριαρχίας της από την Αγκυρα. Αρκεί να μην έρθει σε δύσκολη θέση η Ουάσιγκτον δηλαδή και οι...γκιαούρηδες να πάνε να πνιγούν.

 «Δεν πρέπει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για τη Συμμαχία, ν' ανοίγουμε ζητήματα στην περιοχή, την ώρα που οι κίνδυνοι από το Ισλαμικό Κράτος κι άλλοι κίνδυνοι απειλούν το σύνολο των κοινών μας συμφερόντων στη ΝΑ Μεσόγειο», δήλωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στο θράσος του Τούρκου βουλευτή να μιλήσει για δικαιωματική παρουσία τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πρόσθεσε ότι "Πρέπει να αποφεύγουμε εκατέρωθεν προκλήσεις και άνοιγμα ζητημάτων που μπορούν να υπονομεύσουν την αποτελεσματικότητα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ".

Δηλαδή δεν είναι το πρόβλημα ότι η Ελλάδα δέχεται εισβολές από τον Αττίλα αλλά ότι χαλάει το "ωραίο" κλίμα της "Συμμαχίας".

Και τώρα μαθαίνουμε ότι το ΝΑΤΟ επιλέγει το ίδιο τον ΥΕΘΑ,ακριβώς για να μην ακούγονται δηλώσεις περί εθνικού συμφέροντος αλλά περί "ησυχίας της Συμμαχίας". Βέβαια για άλλη μια φορά οι λέξεις έχουν αλλάξει νόημα. Τους "αφέντες" τους λέμε "συμμάχους".

star