Φαρμακευτικές εταιρείες : οι εφευρέτες των ναρκωτικών !

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

star


Οι περισσότεροι καταναλωτές σκέφτονται ότι τα ναρκωτικά είναι σε μια εξ ολοκλήρου διαφορετική κατηγορία από τα φάρμακα συνταγών, και θεωρούν ότι οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θα κατασκεύαζαν ποτέ ή θα πωλούσαν ναρκωτικά. Όπως θα διαβάσετε εδώ, οι επιχειρήσεις φαρμάκων έφηυραν πραγματικά πολλά από τα ναρκωτικά που θεωρούνται τώρα καταστροφικά, συμπεριλαμβανομένης και της ηρωίνης .

1. Η ηρωίνη προωθήθηκε ως ιατρικό φάρμακο από  τον Felix Hoffman, έναν υπάλληλο της Bayer, μόνο μερικές ημέρες αφότου έφηυρε την ασπιρίνη.  Η Bayer υπέβαλε αίτηση αμέσως για ένα εμπορικό σήμα στον όρο "ηρωίνη ", και έπειτα άρχισε το φάρμακο ως θεραπεία για τον εθισμό μορφίνης.  Πωλήθηκε επίσης ως σιρόπι βήχα για τα παιδιά ! πηγή και επιπλέον πληροφορίες

2. Η Παρκε-Νταίηβις, είναι υποκατάστημα της Pfizer,το οποίο  προήγαγε και πωλούσε την κοκαϊ'νη . Παρήγαγε ακόμη και ένα "εξάρτημα εγχύσεων κοκαϊνης" ,πλήρες με μια σύριγγα με σκοπό την αύξηση της κατανάλωσης .


3. Το υποκατάστημα Α Novartis, των εργαστηρίων Sandoz, εισήγαγε στον κόσμο το  lsd  (το 1938) ,  ως ψυχιατρικό φάρμακο που ονομάστηκε Delysid. Αυτή η ίδια επιχείρηση φαρμάκων δημιούργησε επίσης τη σακχαρίνη, την τεχνητή χημική γλυκαντική ουσία.

Θα πρέπει να γνωρίζετε οτι το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών σήμερα έχει μόνο ένα στόχο ... να πουλάει φάρμακα , και επειδή τα ναρκωτικά απορροφούν πολύ χρήμα αποφάσισαν να πάρουν ένα μερίδιο αυτής της αγοράς . Δεν μπορούσαν όμως να πουλήσουν παράνομα ναρκωτικα και έτσι τα καμουφλάρισαν και τα βάφτισαν φάρμακα και τα πωλούν συνταγογράφοντάς τα πλέον !!

Σήμερα, περισσότερα από 40 τοις εκατό του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ πληθυσμού λαμβάνουν το FDA - εγκεκριμένες συνθετικές χημικές ουσίες που κατασκευάζονται και  πωλούνται από τις επιχειρήσεις φαρμάκων.


Οι επιχειρήσεις φαρμάκων σκέφτονται ότι αυτός ο αριθμός είναι πάρα πολύ χαμηλός. Ο στόχος τους είναι το 100 %  του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ πληθυσμού να παίρνει όχι μόνο ένα φάρμακο ανά ημέρα, αλλά  πολλά φάρμακα κάθε ημέρα, για όλη τους τη  ζωή.





star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: