Μεθοδεύετε η παγκόσμια σκλαβιά !

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

star
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Βγήκε το πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων.

πηγή ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

ΘΑΝΟΣ είπε...

Φίλε μου Μακεδόνα είναι τιμή μας που επέλεξες να παραθέσεις μια αναρτηση του ιστολογίου μας στο blog σου.
Καλό θα ήταν όμως να αναφερθεί και η πηγή της ενημέρωσης σου.

Σε ευχαριστώ.

http://koukfamily.blogspot.com/2009/12/blog-post_05.html

Μακεδόνας είπε...

Το ΄χω κάνει πολλές φορές (το να ξέχνώ την παράθεση της πηγής !) . Σ΄ευχαριστώ γιά την υπενθύμιση . Ενδεχομένως να υπάρξει κι άλλη φορά ... θα παρακαλούσα να με ενημερώσεις και πάλι ... αναρτώ αυτή την στιγμή την πληροφορία .