Οι προδότες δεν θα πάψουν να υπάρχουν

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

star
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bulgarmak.org και μόλις σήμερα τον εντόπισα . Αν και μοιάζει να είναι Βουλγαρική σελίδα δυστυχώς δεν είναι . Ο κάτοχός της είναι Ελληνας , σύγχρονος Εφιάλτης !

Είναι ο  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΙΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ και της ΕΛΕΝΗΣ, που γεννήθηκε το 1948 και κατοικεί στην Έδεσσα, στην οδό Σαρανταπόρου 12 και Κύπρου 30  (η δεύτερη είσοδος), σε μια τετραόροφη οικοδομή, πλησίον του σιδ. σταθμού της πόλεως και στην οποία δεν κατοικεί κανείς άλλος, εκτός από τον ίδιο, ενώ στο ένα από τα κουδούνια αναγράφεται το όνομα "Anthony Katsorof" (πρόκειται για τον Καναδό πολίτη Done Katsorof, που μένει στο Τορόντο, στη συνοικία DANFORD και κατάγεται από το Αμύνταιο-"πατριωτάκι" και αυτός).

Ο Νίκος Στοϊδης, είναι Έλληνας πολίτης, μεταλλειολόγος και "αυτοπροσδιορίζεται" ως (Βουλγαρο) Μακεδόνας, ίδρυσε (τρόπος του λέγειν) το σύλλογο "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Μακεδονία" (σύλλογος που έχει ουσιαστικά 1 μέλος, τον ίδιο). Πιστεύει (ή μάλλον πίστευε μέχρι προχθές) ότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και τίποτε άλλο. Τώρα τελευταία άρχισε να πιστεύει ότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. (Αυτό είναι απόρροια της διακοπής χρηματοδότησής του από τους Βούλγαρους φίλους του στον Καναδά και την Αυστραλία). Αύριο θα πιστεύει ότι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΑΛΒΑΝΟΙ ή ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του. Έφτιαξε και συντηρεί την ιστοσελίδα www.bulgarmak.org στην οποία έχει αναρτήσει τεράστιο όγκο ανθελληνικού υλικού, σε συνεργασία με φίλους του Βουλγαρο-μακεδόνες του Καναδά και στην οποία υπάρχει αστεία ανθελληνικά προπαγάνδα, για πολλά γέλια. Πάσχει από μια μονομανία εναντίον των ποντίων. Έφαγε αρκετές φορές ξύλο, καθώς επέμενε να τους αποκαλεί με προσβλητικές φράσεις. Αφιέρωσε χιλιάδες ώρες από τη ζωή του, για να "αποδείξει" ότι οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες ενώ τελευταία "μάχεται" για την "Μακεδονικότητα'" των Σκοπίων.

πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: