Τι λέτε βρε μισάσθρωποι λεπροφορείς !

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

star
Δελτίο Τυπου για την αθώωση του  ΠΛΕΥΡΗ

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη απογοήτευση και την απορία του για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία κατά την εφετειακή εκδίκαση αθωώθηκε ο σύγχρονος θιασώτης του Ναζισμού στην Ελλάδα Κ. Πλεύρης, εναντίον του οποίου είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη, βάση του αντιρατσιστικού νόμου 927/79 και είχε παραπεμφθεί σε δίκη κατόπιν βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
 Η απόφαση αυτή προκαλεί λύπη, ανησυχία και προβληματισμό στους πολίτες μιας σύγχρονης δημοκρατικής κοινωνίας όταν ατιμώρητα ένας δεδηλωμένος υμνητής του Ναζισμού και του ρατσισμού όχι μόνον παραποιεί ιστορικά αποδεδειγμένα γεγονότα αλλά -πολύ περισσότερο- προκαλεί με τα γραφόμενά του μίσος και προτρέπει σε διακρίσεις και βία σε βάρος πολιτών της Ελλάδας και της Ευρώπης. (Υπενθυμίζεται ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ο Κ. Πλεύρης «απείλησε» με το τι θα μπορούσε να συμβεί «αν σηκωνόταν από το τάφο ο Χίτλερ»!). Οι Έλληνες Εβραίοι συνεχίζουν να συμπαρατάσσονται με όλες τις δυνάμεις του ανθρωπισμού και του πολιτισμού στον διαρκή αγώνα ενάντια στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό, στο φασισμό και τον Ναζισμό, στα πλαίσια των αρχών της ελληνικής και της παγκόσμιας κοινωνίας.
 
¨Έσπευσε και το Υπ. Εξωτερικων μέσω του Γιώργου Κουμουτσάκου να δηλώσει την πλήρη υποταγή του στο Εβραϊκο λόμπι, γράφοντας την δικαστικη αρχή της χώρας μας στα παλαιά των υποδήματα :
 
Ακραίες απόψεις, όπως αυτές που έχει εκφράσει ο κύριος στον οποίο αναφερθήκατε, δεν εκπροσωπούν, δεν αντιπροσωπεύουν, δεν ανταποκρίνονται στις πεποιθήσεις και τα αισθήματα του ελληνικού λαού που έχουν αποτυπωθεί με απόλυτη σαφήνεια, καθαρότητα και εγκυρότητα στο Ψήφισμα της Βουλής των Ελλήνων για την καθιέρωση της 27ης Ιανουαρίου ως Ημέρας Μνήμης για το Ολοκαύτωμα. Θα προσέθετα μάλιστα ότι ακραίες απόψεις, όπως αυτές, ουσιαστικά προσβάλλουν και το σύνολο του ελληνικού λαού που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις κατά των δυνάμεων του Άξονα, κατά των δυνάμεων του ναζισμού και του φασισμού.
 
( Φυσικά, από το περιβάλλον της θυγατέρας, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Έγραψε την ελληνική Δικαιοσύνη στα παλιά της τα παπούτσια και φρόντισε να στείλει το μήνυμά της στο Ισραήλ, αν και απέφυγε, για ευνόητους λόγους, να σχολιάσει την απόφαση. Ντόρα είναι αυτή άλλωστε... Ας μην ξεχνάμε ότι επί πρωθυπουργίας του πατρός της η χώρα μας ανέπτυξε επίσημα σχέσεις με το Ισραήλ. Όσο για τις απόψεις του κ. Πλεύρη, ό,τι κι αν αμήχανα εκφράζει το περιβάλλον της θυγατέρας Μητσοτάκη, το Εφετείο τις έκρινε και η απόφασή του είναι που έχει σημασία. σχολιο:πηγη)
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: