Αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ ... είναι ΦΑΣΙΣΤΟΚ !!!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

star

 Άλλο ένα βήμα προς τον μεσαίωνα  από τους δήθεν σοσιαλιστές ... η ποινικοποίηση της γνώμης ! Είναι αυτό το οποίο χρόνια τώρα ζητούν οι εβραίοι  και στο οποίο ένας - ένας οι εβραίοι και οι εβραιόδουλοι κυβερνήτες της Ευρώπης υποκύπτουν . Υπάρχει η σχετική ανάρτηση εδώ για να ενημερωθείτε .

Το νέο Σχέδιο (τρομο) Νόμου με τίτλο «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου», που θα υποβληθεί το Μάρτιο για ψήφιση στη Βουλή, στο Άρθρο 3 και στις δύο πρώτες του παραγράφους αναφέρει: “ 1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ. 2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή τριών έως δέκα χιλιάδων (3.000 – 10.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.”

 Ρε εσείς εκεί στην κυβέρνηση ... μήπως απαγορεύετε και να σκεφτόμαστε ; Όχι τίποτε άλλο , αλλά δεν βλέπω να ποινικοποιήσατε την σκέψη ... Σκέφτομαι λοιπόν πως κάποιοι εκεί στην κυβέρνηση είστε πολύ μαλάκες ... ο νόμος αυτός είναι μια παρωδία . Σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο άρθρο 19 διαβάζουμε :
Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

Επίσης το σύνταγμά μας (στο οποίο ορκιστήκατε υπακοή) στο άρθρο 14 , παράγραφος 2,  αναφέρει :
 O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
Δεν μπορείτε να μας φιμώσετε φασισταριά του νεοΠΑΣΟΚ , δεν έχετε το δικαίωμα , δεν θα σας το επιτρέψουμε όλοι εμείς οι ελεύθεροι Έλληνες .

Επειδή ο αφελής ελληνικός λαός πίστεψε στα ψέματά σας και σας έδωσε την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο , αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως θα δεχόμαστε a priori κάθε μαλακία που σας επιβάλουν τα θρασίμια τα αφεντικά σας ... οι λεπροφορείς μισάνθρωποι .

Αυτά στον Έλληνα δεν περνάνε , υπομονή σας κάνουμε ... μην προκαλείτε την τύχη σας άλλο ... 

 Άντε λοιπόν γαμηθείτε ... πρωί πρωί


star

3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΕΘΝΙΚΗ)ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΡΑΧΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΝΟΔΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Σ΄ένα καζάνι βράζουν όλοι τους φίλε μου ... εμείς απλά πρέπει να δυναμώσουμε την φωτιά ...

Unknown είπε...

Πρόσεξε και το άλλο το ωραίο. Αν μιλήσεις ενάντια στο "ολοκαύτωμα" θα τιμωρηθείς, καθότι αυτό έχει αναγνωριστεί από διεθνή δικαστήρια και σύμφωνα με το νομοσχέδιο απαγορεύεται να έχεις αντίθετη γνώμη. Αν αμφισβητήσεις την γενοκτονία των Ποντίων δεν θα σε πειράξει κανείς, γιατί δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα δικαστήριο, ούτε καν ελληνικό. Να δούμε πότε θα αρπάξουμε από ένα ξύλο να τους πάρουμε στο κυννήγι...