"Η Θράκη μπορεί να γίνει ανεξάρτητο κράτος" παραληρεί ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης! (βίντεο)

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

star

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ισχυρίστηκε ότι η Θράκη μπορεί να σταθεί και ως ανεξάρτητο κράτος, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο χώρες! «Γιατί η Θράκη είναι ανάμεσα σε δύο ηπείρους. Γιατί η Θράκη βρίσκεται ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς και βέβαια η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος, επίσης στο χάρτη, για να μπορέσει αυτό το κομμάτι του ελλαδικού χώρου να αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ένα ανεξάρτητο κράτος», ανέφερε ο δήμαρχος, μπροστά σε ένα εμβρόντητο κοινό.
Στη συνέχεια, προειδοποίησε την Αθήνα να μην κάνει κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών γιατί τότε θα «χάσει» τη Θράκη. «Εσείς, εκεί στην Αθήνα, να μην σκέφτεστε να κάνετε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών όλο τον Έβρο, γιατί αν γίνει αυτό, θα χάσετε το πολυτιμότερο κομμάτι της Ελλάδας που λέγεται Θράκη, που λέγεται Έβρος. Γιατί αν συμβεί αυτό, εμείς εδώ στη Θράκη θα αρχίσουμε να βλέπουμε πράγματι ως μόνη οντότητα και δυναμική ανάπτυξης μόνη τη Θράκη και μόνους τους Θρακιώτες και αυτό είναι παρά πολύ κακό γενικότερα για την Ελλάδα», δήλωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.
Ο Ευάγγελος Λαμπάκης έδωσε επίσης... ρεσιτάλ γεωγραφικών γνώσεων, καθώς πιστεύει ότι η Θράκη κάποτε έφτανε μέχρι το Μόναχο: «Αυτή η Θράκη, η οποία κάποτε έφτανε από την Κωνσταντινούπολη, μέχρι το Μόναχο, κάπου εκεί στη Βαυαρία. Σήμερα είναι συρρικνωμένη σε τρεις νομούς και σε τρεις πόλεις. Βέβαια, και μην το θεωρήσετε αυτό ως απειλή, αν τη δείτε στο χάρτη αυτή τη Θράκη, θα δείτε ότι είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα ως οντότητα, η οποία μπορεί να έχει πολιτική αίσθηση, οικονομική ανεξαρτησία και μία δυναμική σε πάρα πολλά πεδία. Αν καθίσουμε και τα αναπτύξουμε ένα προς ένα, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τρομάξουν»!
Οι παρευρισκόμενοι τρόμαξαν σίγουρα...


===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

6 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Chrisgio είπε...

Επικίνδυνη η μαλάκινση!

Elpidaanna είπε...

Δεν υπάρχει κανείς να τον μαζέψει;;;;;;;;;;;;;
Καλησπέρα

stealth είπε...

Μας άναψε τα λαμπάκια ο Λαμπάκης!
Κάθε χωριό κι ένας τρελός κάθε πόλη κι ένας μαλάκας.
Πως κατάντησε έτσι η Ελλάδα ρε παιδιά;

Chrisgio είπε...

H Ελλάδα είναι σε αυτή τη κατάντια εδώ και αρκετά χρόνια.
Απλώς τώρα άνοιξε το καπάκι και μας πήρε η μπόχα!
Και ακόμα απέχουμε δρόμο για τον πάτο όπως και μεγάλη αναμονή σ' αυτόν αν δεν συνέλθουμε.
Ο τύπος και κάποιοι σαν κι αυτόν χρειάζονται απομόνωση.

Μακεδόνας είπε...

Όταν βγαίνουν τέτοιοι τύποι στο προσκήνιο σημαίνει πως η καταρράκωση της εθνικής υπόστασης είναι πλέον στο ναδίρ της κλίμακας .

Ίσως πρέπει να απαλλαγούμε απ΄όλους αυτούς τους επίδοξους κυβερνήτες με την χρήση βίας , διότι η ανεκτικότητα που δείχνουμε τους αποθρασύνει .

Μακεδόνας είπε...

Ανασκευάζει σήμερα το θρασίμι ... τα είπε λέει για να πιέσει το κράτος των Αθηνών ... ας το πουν και Κρητικοί τότε και οι Ηπειρώτες και οι Μακεδόνες και οι Δωδεκανήσιοι και οι Επτανήσιοι ... Άντε ρε σαχλαμαράκια που έγινες και πολιτικός ...