"Θα μπω φυλακή. Εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι θα με στρατολογήσουν και όταν βγώ θα συνεχίσω. Θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα!"

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

star
 Αλβανικό κάθαρμα

Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ έχει σχέδια για το μέλλον... Είχε προδιαγράψει τι θα συμβεί αλλά εμφανίστηκε σίγουρος στους αστυνομικούς οτι όταν θα βγεί από την φυλακή - γιατί είναι σίγουρος γι' αυτό - θα ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα!
Μόλις στα 21 του χρόνια ο ψυχισμός του Αλέξανδρου Πέπα, τον έσπρωχνε να κάνει μόνο κακό. Είχε παραβατική συμπεριφορά και γι' αυτό και...
είχε αποβληθεί από το σχολείο και είχε αρχίσει από μικρός τις κλοπές. Και έφτασε στα 21 του χρόνια να γίνει αρχηγός μιας από τις πιο αδίστακτες συμμορίες. Αυτής των ληστών με τα καλάσνικοφ που όχι μόνο έκλεβαν σπίτια αλλά και.. ζωές.
"Δεν είχα σκοπό να την βιάσω αλλά νόμιζα οτι με ειρωνεύτηκε και σάλταρα", είπε για την 34χρονη γυναίκα που βίασε επανηλειμένα με την συμμορία του στην Γλυφάδα.
Η γυναίκα έκλαιγε και τον ικέτευε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό.
"Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε θεούς. Μόνο στο τομάρι μου πιστεύω", της απάντησε.
Είπε επίσης στους αστυνομικούς οτι αν δεν τον έπιαναν θα μεγάλωνε την συμμορία του και μάλιστα είχε μεγαλεπήβολα σχέδια.
"Ξέρω την πορεία μου", τους είπε κάποια στιγμή αφήνοντάς τους άφωνους. "Θα μπω φυλακή. Εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι θα με στρατολογήσουν και όταν βγώ θα συνεχίσω. Θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα!"

πηγή

Τη στιγμή που με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή τα αλβανικά κτήνη άκουγαν ότι παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, ως προφυλακιστέοι, αμετανόητοι για τις πράξεις τους άρχισαν να απειλούν δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ:



 "Θα σας γαμ... τις μάνες. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι" ήταν τα λόγια που ξεστόμιζαν, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και παίρνοντας, υπό τη συνοδεία των αστυνομικών, το δρόμο για τις φυλακές....Κανείς δεν παραδέχθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του, παρότι υπάρχουν τρεις μαρτυρικές καταθέσεις.

Οι τέσσερις οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο 15χρονος αλβανός ανήλικος για τις φυλακές ανηλίκων.

Ελεύθερη με περιοριστικού όρους αφέθηκε η 16χρονη ελληνίδα, που διατηρούσε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας.



 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!

Εκληματίες του χειρίστου είδους, που απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και τα...υπόλοιπα!!!
Ρε άνανδροι, κριφοκίναιδοι και ΑΝΙΚΑΝΟΙ (ο ένας κατέθεσε πως είχε προβλήματα...στύσης!) βρωμοαλβανοί, ποιον νομίζετε ότι απειλείτε ρε καραγκιόζηδες;

Ελάτε χωρίς τα καλάσνικοφ και την αστυνομική προστασία να σας τσακίσει ο ελληνικός λαός!
Ελπίζουμε στις φυλακές να...καλοπεράσετε, βρωμόσκυλα!

Αλήθεια, που είναι οι αριστερούληδες και λοιποί "προοδευτικοί" λαθρολάγνοι να μας μιλήσουν για τους "Έλληνες που δεν γεννιούνται αλλά γίνονται", την "ημετέρα παιδεία" και τις γνωστές αρλούμπες τους; Πώς δικαιολογούν τους συγκεκριμένους αληταράδες που είναι "Έλληνες" σύμφωνα με εκείνους;
Πρωταρχικός σκοπός κάθε πατριώτη, πρέπει να είναι ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ της χώρας από τα συγκεκριμένα "σκουπίδια": Κι εκεί να είναι σίγουροι ορισμένοι, πως όχι μόνο δεν θα κάνουμε...απεργίες, αλλά θα δουλεύουμε υπερωρίες!

 πηγή
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

BlogS of Hariyanto είπε...

great blog :)
happy visiting here..greetings from makassar-indonesia